Στέψη ή παράταση στο ΟΑΚΑ;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θα πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού ή οι «πράσινοι» θα στείλουν τους τελικούς της Α1 σε 5ο παιχνίδι; Την απάντηση θα την έχουμε το βράδυ της Δευτέρας, όταν δηλαδή θα έχει τελειώσει ο 4ος αγώνας μεταξύ των «αιωνίων», ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 19:30. Μπορεί οι «κυπελλούχοι» Ελλάδας

να κατάφεραν να κάνουν το «break» μέσα στην έδρα του αντιπάλου τους στο πρώτο παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» όμως κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Αρχικά επικράτησαν εκτός έδρας, μετά από έναν δραματικό αγώνα, επί των αντιπάλων τους, με 66-68, χάρη σε ένα τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα και ενώ είχε προηγηθεί εύστοχο σουτ του Δημήτρη Διαμαντίδη, το οποίο είχε δώσει το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, 9 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού. Με τη σειρά στο 1-1, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο ΣΕΦ. Εκεί, ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στις νίκες, κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνα, με σκορ 77-72, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» έδειχναν να κρατάνε τα «ηνία» του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του, ενώ είχαν προβάδισμα 7 πόντων (59-66), 5 λεπτά πριν από την λήξη του.

Αμφίβολος ο Πρίντεζης

Πλέον, αρκεί μία νίκη στους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, προκειμένου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος της ομάδας τους. Βέβαια το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού οι αθλητές του Δημήτρη Πεδουλάκη γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο «στραβοπατήματος» και θα προσπαθήσουν μπροστά στο κοινό τους να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 και να στείλουν το πρωτάθλημα να κριθεί σε 5ο αγώνα. Στην μεγάλη αυτή αναμέτρηση αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον 3ο τελικό και εκφράζονται φόβοι για ζημιά που μπορεί να τον κρατήσει μακριά ακόμα και από το προολυμπιακό τουρνουά.

Το άρθρο Στέψη ή παράταση στο ΟΑΚΑ; εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα