Σταμάτης Γαρδέλης – Φάρμα: Ο ηθοποιός με τη Μαίρη Μηλιαρέση θυμίζουν κάτι από 80s’-90s’…

Τα γυρίσματα της “Φάρμας”, του ριάλιτι του ANT1 έχουν ήδη ξεκινήσει και οι νέοι αγρότες και αγρότισσες έχουν ήδη μπει στο σπίτι του παιχνιδιού. Ένας από αυτούς θα είναι και ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, ενώ μαζί του θα μένουν και οι Μαίρη Μηλιαρέση, Αγγελική Ηλιάδη, Σάσα Μπάστα Μάνος Πανταζής και Αθανασία

Τσουμελέκα. Το ριάλιτι σόου του τηλεοπτικού σταθμού θα εκπέμπει στις οθόνες μας μετά τον Ιανουάριο για δεύτερη σεζόν. Πάντως η συγκατοίκηση Γαρδέλη-Μηλιαρέση ενδέχεται να φέρει στιγμές αναπόλησης στους θαυμαστές των δεκαετιών ’80 και ’90. Μάλιστα, η συμμετοχή του Σταμάτη Γαρδέλη στη “Φάρμα” θεωρήθηκε μεγάλη έκπληξη. Φαίνεται πως το νεανικό ίνδαλμα που έγινε γνωστό από τις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ’80 μάλλον θα πάρει τη θέση που είχε στον περσινό κύκλο ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Πάντως ο ηθοποιός σε τέτοιου είδους ξαφνικές εμφανίσεις μας είχε συνηθίσει από την χρονιά που είχε συμμετάσχει και στο Dancing with the stars, όπου έκανε μια φιλότιμη και αξιοπρεπή προσπάθεια. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” του ANT1 για τη πρόταση που δέχθηκε από το κανάλι: «Είναι ένα ξάφνιασμα, μια ανατροπή ζωής για εμένα». Αυτοσαρκάστηκε στη συνέχεια, βέβαια, για την ηλικία του, αλλά και τις αντοχές του, μιλώντας για την ενδοσκοπική θέση.

Οι συμπαίκτες του στη “Φάρμα”

Οι πρώτες πάντως που είχαν ήδη ανακοινώσει πως μπαίνουν στο κτήμα της Μαλακάσας -όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Φάρμας – είναι η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαίρη Μηλιαρέση, αν και η τελευταία είχε δηλώσει πως δε θέλει με τίποτε να αφήσει το σκυλάκι που είχε βρει και είχε υιοθετήσει. Στο παρελθόν είχε αρνηθεί και σε άλλες τηλεοπτικές προτάσεις λόγω της μικρής ηλικίας της κόρης της. Τώρα βέβαια που η Σοφίνα Λαζαράκη έχει μεγαλώσει, η μαμά της είναι πανέτοιμη για να ζήσει μια διαφορετική τηλεοτική εμπειρία. Tην παρέα συμπληρώνει και ο Κωσταντίνος Παπαιωάννου (ο γνωστός ρεμπέτης Κουτσαβάκης) αγαπητός πολύ στα social media, που είχε γίνει viral για το πάρτι που είχε διοργανώσει στη Θεσσαλονίκη παραβιάζοντας τα μέτρα για την πανδημία, για να παίξει…το λα ματζόρε του, όπως έλεγε.

Keywords
Τυχαία Θέματα