Στην Αθήνα με Ανσού Φατί η εθνική Ισπανίας

Αφότου επανήλθε στα γήπεδα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μετά από δεκάμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ο Ανσου Φάτι επιστρέφει και στην εθνική Ισπανίας. Ο 19χρονος επιθετικός κλήθηκε από τον Λουίς Ενρίκε για τα τελευταία ματς της «ρόχα» στα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ (11/11) και τη Σουηδία στη Σεβίλη (14/11), στα οποία οι Ιβηρες χρειάζονται δύο

νίκες, προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη θέση του 2ου ομίλου και να πάρουν την απευθείας πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μετά από αρκετό καιρό που απουσίασε από την εθνική, λόγω των διαδοχικών τραυματισμών του, ο Ντάνι Καρβαχάλ επιστρέφει κι έτσι η Ρεάλ θα εκπροσωπηθεί στην εθνική Ισπανίας, για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάρτιο! Επιστρέφουν επίσης στη λίστα ο Μπραχίμ Ντίαθ της Μίλαν και ο Ροντρίγκο Μορένο της Λιντς, ενώ απουσιάζουν οι τραυματίες Φεράν Τόρες, Πέδρι, Μάρκος Γιορέντε, Χεράρδ Μορένο και Μικέλ Οϊαρθάμπαλ.

Οι 25 «εκλεκτοί» του Λουίς Ενρίκε για τα ματς με Ελλάδα και Σουηδία:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γ.), Ρόμπερτ Σάντσεθ (Μπράιτον), Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), Ερικ Γκαρσία (Μπαρτσελόνα), Ζόρντι Αλμπα (Μπαρτσελόνα), Χοσέ Γκαγιά (Βαλένθια), Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Ινίγκο Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Εϊμερίκ Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

ΜΕΣΟΙ: Σέρχιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Κάρλος Σολέρ (Βαλένθια), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μικέλ Μερίνο (Ρεάλ Σοσιεδάδ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ανσου Φάτι (Μπαρτσελόνα), Πάμπλο Σαράμπια (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ροντρίγκο Μορένο (Λιντς), Γέρεμι Πίνο (Βιγιαρεάλ), Πάμπλο Φορνάλς (Γουέστ Χαμ), Ντάνι Ολμο (Λειψία), Άλβαρο Μοράτα (Γιουβέντους), Μπραχίμ Ντίαθ (Μίλαν).

ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα