Σπουδαία νίκη της Καλλονής στη Βέροια με 3-0

Ευρεία νίκη της Καλλονής μετά από καλή εμφάνιση στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας με 3-0. Τα γκολ Γ. Γκαρσία, Ποντάνι και Λεοζίνιο. Αναγκαστική αλλαγή ο Περόνε που αποχώρησε με ενοχλήσεις πίσω στη γάμπα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο λεπτό "έπνιξαν" τον αντίπαλο τους, με την Βέροια να μην

μπορεί να αντιδράσει. Η πίεση έφερε αποτέλεσμα και στο 7ο λεπτό, στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, ο Γκαρσία μετά από σέντρα δέχτηκε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και με σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του Λόπεθ, 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά οι λάθος πάσες και η επιπολαιότητα στην τελική πάσα, δεν ανησύχησαν τον Χογκ. Την προβληματική ανάπτυξη των γηπεδούχων, εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΛ και στην αμέσως επόμενη καλή φάση, ο Ποντανί διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, από εκτέλεση κόρνερ, ο Αναστασιάδης πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Ποντάνι το ριμπάουντ από κοντά ευστόχησε με πλασέ κάνοντας το 0-2! Μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου δεν συνέβη κάτι αξιοσημείωτο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με πιο επιθετική διάταξη προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους έβαζε ξανά μέσα στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Γαϊτάνου ανέβασαν ρυθμό και έκλεισαν την ΑΕΛ στα καρέ του Χογκ, χωρίς όμως την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Λεοζίνιο και 0-3

Στην κόντρα του αγώνα και ενώ η ΑΕΛ δεν μπορεί να βγάλει σωστή πάσα έξω από την περιοχή της, στο 79' οι παίκτες του Μαντζουράκη βγάζουν υποδειγματική αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Λεοζίνιο, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία(77’Γάλας), Μανούσος(86’ Κριπιντίρης), Περόνε(24’ Σιλιγαρδάκης)

Βέροια:Λόπεζ, Μοχάμεντ Ελ Φαρντού, Γεωργιάδης, Σιόντης, Αμαραντίδης(64’ Μάνος), Σισοκό(46’Τραπ), Καλτσάς, Τζούνιορ Άλβες Ορέστες, Μπαργκάν, Μέντες Λόπεζ, Όστοιτς(34’ Αποστολόπουλος)

Σκόρερ: 7’ Γκαρσία, 27’ Ποντάνι, 79’ Λεοζίνιο

Keywords
Τυχαία Θέματα