Σούπερ Λίγκα (11η αγωνιστική): Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1

Αήττητος συνεχίζει στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Μάκη Χάβου σε αγώνα για την 11η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού και παραμένει αήττητη στην έδρα της (4 νίκες-2 ισοπαλίες). Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσε Μπικέ (17`, 49`), ενώ για τον Λεβαδειακό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μουλόπουλος (43`). Η ομάδα της Βοιωτίας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κονέ.

Ο Παναιτωλικός φρόντισε να μπει γρήγορα στη θέση του οδηγού στο σκορ, αφού πριν ακόμη συμπληρωθεί το
πρώτο 20λεπτο, άνοιξε το σκορ. Στο 17`, από κόρνερ του Παναιτωλικού, ο Μπικέ βρέθηκε στην «καρδιά» της άμυνας του Λεβαδειακού και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου (1-0). Οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να δείξουν τίποτα ιδιαίτερο, έφτασαν στην ισοφάριση στο 43`. Ο Μουλόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά την μπαλιά του Ροτζέριο και με σέντρα-σουτ βρήκε τον Ράφαελ εκτός θέσης με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Παναιτωλικού (1-1).

Με την έναρξη του β` ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να επαναφέρουν την τάξη, όταν από εκτέλεση φάου του Θεοδωρίδη, ο Μπικέ με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Πζιρόβσκι και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-1). Ο Λεβαδειακός απέκτησε αριθμητικό μειονέκτημα στο 55` όταν ο Μάνταλος απέβαλε τον Κονέ, κάτι που επέτρεψε στον Παναιτωλικό να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα και να χάσει κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ. Σε μια από αυτές τις φάσεις, στο 71ο λεπτό, ο Μπόγιοβιτς έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Πζιρόβσκι με υπερένταση έπεσε στη σωστή γωνία και παραχώρησε κόρνερ.

(*) Στο 53ο λεπτό, ο Μάκης Χάβος αποβλήθηκε από τον πάγκο των γηπεδούχων λόγω έντονων διαμαρτυριών. Στο 88` αποβλήθηκε και ο βοηθός του Χάβου, Πάρις Ζουμπούλης.

Διαιτητές: Μάνταλος (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Σίλβα Τζούνιορ - Κονέ, Μουλόπουλος
Κόκκινες κάρτες: Κονέ (55`)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Μπρακαλι, Κούσας, Καμαρά (68` Μπελόν), Μελισσάς (46` Γκόλιας), Θεοδωρίδης (83` Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Μπίκε, Μπόγιοβιτς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Μάρτινς, Μάντζιος (77` Βασιλείου), Σκέμπης, Μάγκας (59` Πετράτσι), Ιωαννίδης (72` Γιάντσης), Κονέ, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Κάντζι.
Keywords
Τυχαία Θέματα