Σούπερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αρης τριών αστέρων

Σούπερ Λιγκ – αγωνιστικό: Καταιγιστικός Άρης, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν  με 3-1 της Λαμίας, στο «Κλ. Βικελίδης». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές (λογικό αφού είναι το πρώτο ματς). Προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους και να πάρουν τον έλεγχο. Οι Λαμιώτες ήταν λίγο πιο απειλητικοί  για ένα μικρό διάστημα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Πιο συγκεκριμένα, στο 38’ ο Ρόμανιτς ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, που, κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 0-1. Κατάφεραν να αντέξουν την πίεση των γηπεδούχων και να οδηγηθούν στο ημίχρονο με το προβάδισμα στα χέρια τους.

Στο β’ μέρος, ο Άρης είχε έναν επιθετικό μονόλογο και έλεγξε το παιχνίδι. Έκλεισε τους Λαμιώτες στο μισό τους και ήταν μόνιμος ο κίνδυνος για τον Επασί. Στο 72’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με γκολ του Λόπεζ.  Έξι λεπτά αργότερα, ο Μπρούνο Γκάμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με εύστοχη εκτέλεση από την άσπρη βούλα. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί ο Άρης, αφού, πέτυχε και τρίτο γκολ. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπερτόγλιο έκανε το 3-1 στο 89’ εξασφαλίζοντας την νίκη για την ομάδα του και τους τρείς πολύτιμους πόντους.

Σούπερ Λιγκ – αγωνιστικό: Το φίλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Επασί 72’, Μπ. Γκάμα 78’, Μπερτόγλιο 89’ – Ρόμανιτς 38’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας), Βοηθοί: Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας), VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς (Μπαγκαλιάνης 52’), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (Λόπεθ 52’), Τζέγκο, Γκάμα, Φετφατζίδης (Μάνος 90’), Μαντσίνι (Μπερτόγλιο 79’)

ΛΑΜΙΑ (Γ. Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέντζο (Νικολόπουλος 90’), Βύντρα, Νιασέ, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Βασιλόγιαννης (Μπιανκόνι 81’), Ρόμανιτς, Καραμάνος.

Δείτε ακόμη: Τα βρήκαν Nova και ΠΑΟΚ, στο συνδρομητικό τα ματς του δικεφάλουΕπισημοποίησε την απόφαση για τελικό με περσινά ρόστερ η ΕΠΟΟλοι στον Βόλο για λόγους ψυχολογίας στον Ολυμπιακό
Keywords
Τυχαία Θέματα