Σούπερ διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα, απογοήτευση για τον Άρη

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που νίκησε 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική. Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν ο Ίλιτς στο 11΄ και ο Ψυχογιός στο 28΄ με αυτογκόλ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν με τον Γιαννιώτα στο 54΄.

Με σωστή τακτική, κάλυψη των χώρων και πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις με έναν εξαιρετικό Ίλιτς, οι φιλοξενούμενοι φανέρωσαν από νωρίς τις προθέσεις τους. Στο 3ο λεπτό ο Ντε Βινσέντι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο

δοκάρι του Βελλίδη, αλλά στο 11ο οι παίκτες του Χριστόπουλου δεν λάθεψαν στο σημάδι: ο ΠΑΣ κέρδισε κόρνερ και η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο αμαρκάριστος Ίλιτς δεν δυσκολεύθηκε να τη στείλει στα δίχτυα για το 0-1.

Το συγκρότημα της Ηπείρου «πάγωσε» το «Κλεάνθης Βικελίδης» για δεύτερη στο 28΄, όταν ο Ψυχογιός προσπάθησε να «καθαρίσει» το γύρισμα του Ντε Βινσέντι αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας. Λίγο αργότερα ο ΠΑΣ πέτυχε και τρίτο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, καθώς η προσπάθεια των φιλοξενούμενων ξεκίνησε από κανονική θέση. Από την πλευρά του, ο Άρης είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο παιχνίδι στο 44΄ με τον Αγκάνθο, ο οποίος δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Φεγκρούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πίεσε για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι και τα κατάφερε στο 54΄ με τον Γιαννιώτα, που απέφυγε τον Πάντο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φεγκρούς. Οι γηπεδούχοι ενέτειναν κι άλλο την προσπάθειά τους στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αφού ο ΠΑΣ οργάνωσε σωστά την αμυντική λειτουργία του και δεν απειλήθηκε.

Ο διαιτητής Δελφάκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους  Παπαστεριανό,  Βελλίδη -  Κεϊτά,  Αυγενικού,  Ντε Βινσέντι

Άρης: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος (29' Κανούλας), Καζναφέρης (84' Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Νούνο Μιγκέλ (64' Καπετάνος)

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ιλιτς (82' Γιάκος), Γεωργίου, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Τσουκαλάς, Κοροβέσης (64' Αυγενικού), Κολοβέτσιος.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα