«Σόδομα και γόμορα» στη Μύκονο: 17χρονη Ιταλίδα στο νοσοκομείο μετά από ομαδικό σεξ…

Είναι γνωστό τοις πάσι, πως το «νησί των ανέμων», η Μύκονος είναι το πιο κοσμοπολίτικο και πιο γνωστό νησί της χώρας, με χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο να «πλημμυρίζουν» κάθε σοκάκι του νησιού των Κυκλάδων.

Όπως επίσης είναι γνωστό, πως οι τουρίστες που έρχονται στη χώρα διασκεδάζουν ξέφρενα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, όπως επισημαίνει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα «Espresso», την περασμένη Πέμπτη μια 17χρονη Ιταλίδα κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από μια νύχτα, η οποία εκτός από μπόλικο ποτό περιείχε και μπόλικο… σεξ και μάλιστα ομαδικό! Απόρροια αυτού ήταν η ανήλικη αλλοδαπή να υποστεί ρήξη κόλπου.

Εξάλλου, καθημερινά τα σκάφη στις Κυκλάδες κάνουν διακομιδές ασθενών στο Νοσοκομείο της Σύρου. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η 17χρονη τουρίστρια από την Ιταλία είχε ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα, πιθανότατα λόγω της σεξουαλικής επαφής. «Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, οι συνάδελφοι αντιμετώπισαν όπως έπρεπε το περιστατικό, έτσι ώστε σήμερα η κοπέλα να είναι καλά στην υγεία της», λέει στην Espresso ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, Ευάγγελος Πανωηλίας.

Keywords
Αναζητήσεις
αιμοραγια κολπου για 17χρονη, skafos gomora ti einai
Τυχαία Θέματα