Με στόχο τα… αστέρια πέταξε για Βέλγιο ο Παναθηναϊκός

Τα δεδομένα είναι σαφή: Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1, λόγω της νίκης στη Λεωφόρο, την περασμένη εβδομάδα και το μόνο που χρειάζεται είναι να μη χάσει με 1-0 ή μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων. Οποιαδήποτε άλλη ήττα με διαφορά ενός γκολ τον στέλνει στην επόμενη φάση, για τα play off του Champions League

(σ.σ. εκτός του 2-1 που σημαίνει παράταση).

Έτσι, λοιπόν, έχοντας τις γνωστές απουσίες ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε για Βέλγιο για τον αγώνα της Τετάρτης (21:30 ΟΤΕ Sport1) με την Μπριζ, στο πλαίσιο της γ” προκριματικής φάσης του Champions League.

Ο Γιάννης Αναστασίου λίγο πριν η αποστολή του «τριφυλλιού» μπει στο αεροπλάνο, παρουσιάστηκε αισιόδοξος: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Ειδικά στα πρώτα λεπτά αναμένουμε μεγάλη πίεση, γιατί η Κλαμπ Μπριζ μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια στην έδρα της. Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Είδαμε τα λάθη μας στο πρώτο παιχνίδι και τα συζητήσαμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση για τη ρεβάνς, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε όλα καλά και μπορούμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λέξη «συγκέντρωση», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ όταν του επισημάνθηκε η κακή παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπριζ, απάντησε πως «όλα κάποια στιγμή γίνονται για πρώτη φορά».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Τάσος Λαγός, ο οποίος είπε: «Κι εγώ και όλοι στην ομάδα περιμένουμε την πρόκριση, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αλλά πάμε στο Βέλγιο χωρίς να το σκεφτόμαστε, σαν να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η Μπριζ είναι επικίνδυνη μέσα στην έδρα της, θα μας πιέσει δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Ξέρουμε ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά αν δεν έρθει το γκολ θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε, γιατί και το μηδέν δίνει την πρόκριση».

Οι 20 «εκλεκτοί» του Έλληνα τεχνικού για το ματς του «Γιαν Μπρεϊντέλ» είναι οι Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα