Σε ύφεση η καταστροφική πυρκαγιά στην Κερατέα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Νύχτα τρόμου στην Κερατέα η χθεσινή με την πυρκαγιά, που είχε ξεσπάσει νωρίτερα το μεσημέρι να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της, συμπεριλαμβανομένων και δυο σπιτιών.

Σημειώνεται, πως η πυρκαγιά ξέσπασε σε τρια σημεία με πολύ μικρή χρονική διαφορά στη θέση Λάκιζα, στη θέση Σάκκα και στη χαράδρα Οβριοκάστρου, γεγονός που καταδεικνύει πως έχουμε να κάνουμε με εμπρησμό. Η φωτιά στη θέση

Λάκιζα πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, λόγω των ισχυρών ανέμων.

Οι ρίψεις νερού από αέρος ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας, προκειμένου να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην Κερατέα, η οποία πλέον δεν απειλεί σπίτια. Η εικόνα της πυρκαγιάς σήμερα, είναι καλύτερη από το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει ένα ενιαίο μέτωπο φωτιάς, αλλά διάσπαρτες εστίες στις ήδη καμένες περιοχές.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα, 56 οχήματα με 125 πυροσβέστες, 56 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 50 άτομα του στρατού, δυο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Σε κατάσταση γενικής επιφυλακής τέθηκαν όλες οι υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος στην Αττική.

Το άρθρο Σε ύφεση η καταστροφική πυρκαγιά στην Κερατέα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα