Πέθαναν οπαδοί της Αργεντινής ελέω… Μουντιάλ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δυο Αργεντινοί, ένας 16χρονος και ένας 49χρονος έχασαν τη ζωή τους από καρδιακή προσβολή παρακολουθώντας το δραματικό και αγχωτικό αγώνα της Εθνικής τους ομάδας με την Ολλανδία για το μουντιάλ, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι, με ευτυχή κατάληξη για την ομάδα της Λατινικής Αμερικής.

Ο 16χρονος πέθανε την ώρα που γίνονταν οι εκτελέσεις πέναλτι, ενώ ο δεύτερος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στους δρόμους της Κόρδομπα, όπου είχε βγει να γιορτάσει την πρόκριση.

Σύμφωνα με την «Clarin», εφημερίδα της Αργεντινής, ο 16χρονος Ερικ Τενκ

ένωσε αδιαθεσία στη διάρκεια της παράτασης, βλέποντας το ματς στο σπίτι του μαζί με φίλους του, και κατέρρευσε με πόνους στο στήθος στη διαδικασία των πέναλτι.

«Στην παράταση έλεγε πως δεν αισθανόταν καλά, ότι ήταν αγχωμένος, αλλά επειδή όλοι υποφέραμε εκείνη τη στιγμή δεν το πήραμε στα σοβαρά και γελάσαμε. Νομίζαμε πως ήταν εντάξει», δήλωσε ένας από τους φίλους του που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 49χρονος εφημεριδοπώλης Γκουστάβο Ντανιέλ Χόφερ, αφού πέρασε σώος και αβλαβής τη διαδικασία των πέναλτι και είδε την ομάδα του να προκρίνεται στον τελικό, βγήκε να πανηγυρίσει στους δρόμους της Κόρδομπα, όμως εκεί υπέστη καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία πνοή του…

Το άρθρο Πέθαναν οπαδοί της Αργεντινής ελέω… Μουντιάλ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα