Σε κατάσταση απορρύθμισης…

Δεν έχουν τέλος οι διαφωνίες των εταίρων της κυβέρνησης με νέο μέτωπο να ανοίγει αυτή τη φορά από το ΠΑΣΟΚ και το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις. Στο εσωτερικό του κόμματος υπάρχουν αρκετές διαφωνίες με βουλευτές να ετοιμάζονται ακόμα και να καταψηφίσουν. Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο η ηγεσία του κόμματος επιχειρεί να πέσουν οι τόνοι και ετοιμάζει πρόταση προς το υπουργείο Οικονομικών να εισάγονται οι αποκρατικοποιήσεις στη Βουλή κάθε μία ξεχωριστά και το

κοινοβούλιο να έχει λόγο για την τελική κύρωση μίας σύμβασης.

Εάν, η απάντηση του υπουργού κ. Στουρνάρα είναι αρνητική τότε η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Τρίτη (σ.σ. ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου) για να λάβει τις τελικές της αποφάσεις.

Είχε επιχειρηθεί να ηρεμήσουν τα πράγματα στο εσωτερικό του κόμματος, στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η ΚΤΕ Οικονομικών του κόμματος.

Το κλίμα υπήρξε τεταμένο και ορισμένοι διάλογοι της συνεδρίασης, δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα real.gr και δείχνουν την κατάσταση:

Π.Κουκουλόπουλος: «Δουλευόμαστε μεταξύ μας, παραδώσαμε τη χώρα σε ένα μνημόνιο, εκχωρήσαμε τα θέματα ενεργειακής πολιτικής και δεν είδα να αντιδράτε».

Μ.Μπόλαρης: «Αν νομίζεις ότι θα φοβηθούμε επειδή φωνάζεις ....είσαι εκτεθειμένος»

Μ.Χρυσοχοϊδης: «Δεν μπορεί η Βουλή να γίνει πλυντήριο υπάρχουν αρμόδιες αρχές ...δικαιοσύνη ελεγκτικό συνέδριο»

Χρ.Αηδόνης: «Ο Σαμαράς για οποιαδήποτε απόφαση ζητούσε ενημέρωση Πρέπει να ενημερωνόμαστε δεν μπορεί να αιφνιδιαζόμαστε. Νιώθω την ευθύνη για μια προηγούμενη περίοδο που συναίνεσα με διαδικασίες λευκής εξουσιοδότησης δεν είμαι διατεθειμένος να ανεχτώ και να δώσω καμία λευκή εξουσιοδότηση»

Την ρύθμιση που αφορά τις αποκρατικοποιήσεις έχει ήδη δηλώσει ότι θα την καταψηφίσει η Δημοκρατική Αριστερά.

Keywords
Τυχαία Θέματα