Σαμαράς: Δεν καλλιεργήσαμε φόβο, είπαμε την αλήθεια

«Δεν είχα καμία πρόθεση να μην πάω στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς απόψε το απόγευμα, μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν είχα καμία εικόνα για το αν θα πήγαινε ο Τσίπρας στο γραφείο του. Αν το γνώριζα, θα

ήμουν παρών γιατί τον είχα πάρει ήδη τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, για να προσθέσει: «Δεν καλλιεργήσαμε φόβο. Επισημάναμε τους κινδύνους και είπαμε την αλήθεια».

«Οι πρώτες ενδείξεις από τη νέα κυβέρνηση επιβεβαιώνουν τους κινδύνους που υπογραμμίσαμε», συνέχισε ο κ. Σαμαράς, κάνοντας αναφορά στις κρατικοποιήσεις, την ακύρωση συμφωνιών όπως αυτή με την Cosco, τη ΔΕΗ, τα περιφερειακά αεροδρόμια και τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ο κ. Σαμαράς συνέχισε λέγοντας ότι «αν η ΝΔ είχε κερδίσει τις εκλογές, θα είχε προχωρήσει στον δρόμο της ανάπτυξης και θα είχε προχωρήσει ταχύτερα στη συμφωνία με τους δανειστές».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε εποικοδομητική αντιπολίτευση με στόχο την προστασία της μεσαίας τάξης, της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην οικονομία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι η ΝΔ θα προτείνει τον Νικήτα Κακλαμάνη για αντιπρόεδρο της Βουλής.

Νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ορίστηκε η Άννα-Μισέλ Αημακοπούλου, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάννης Βρούτσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα