Ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή βουλευτή των εργατικών στην Αγγλία(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με τον αγγλικό Τύπο τα έβαλε ο βουλευτής των Εργατικών, Keith Vaz για την αποκάλυψη ερωτικού σκανδάλου. Μάλιστα ο πρόεδρος του εν λόγω κόμματος, Jeremy Corbyn τον υπερασπίζεται τονίζοντας πως το ζήτημα πρέπει να λυθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο παντρεμένος βουλευτής και πατέρας δύο παιδιών αρνήθηκε να παραιτηθεί από το κόμμα των Εργατικών ή από τη θέση του ως προέδρου της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων παρά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ότι πλήρωνε άντρες για να κάνει σεξ μαζί τους.

Ο ηγέτης των Εργατικών τον στήριξε σημειώνοντας πως δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα που να γνωρίζει. “Απ’ όσο γνωρίζω είναι ιδιωτική υπόθεση και προφανώς θα μιλήσω μαζί του”, σημείωσε ο Jeremy Corbyn.

Ο 59χρονος βουλευτής των εργατικών, έκλεισε ραντεβού με 2 άντρες συνοδούς. “Πρέπει να ξεκινήσουμε αυτό το πάρτι” τους είπε ενώ συζητούσαν για σεξ χωρίς προφυλάξεις. Σε ένα από τα μηνύματα, ο Keith Vaz ζήτησε από τους δύο άντρες να φέρουν poppers, ναρκωτικά που ενισχύουν το σεξ. Σε συνάντησή του με το ζευγάρι προσφέρθηκε να πληρώσει για κοκαΐνη αν την έφερναν σε πάρτι οργίων.

Ο Keith Vaz συναντούσε τους συνοδούς σε ένα διαμέρισμα 390.000 λιρών που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι 2,2 εκατομμυρίων λιρών όπου ζει με την οικογένειά του στο Edgware.

Πηγή: Dailymail

Το άρθρο Ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή βουλευτή των εργατικών στην Αγγλία(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα