Δημόσιο : Δείτε ποιες κατηγορίες υπαλλήλων θα έχουν αύξηση μισθού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμη και σε αυτό το καταθλιπτικό οικονομικό τοπίο κάποιες κατηγορίες εργαζομένων στον δημόσιο τομέα να δουν μια μικρή έστω αύξηση στους μισθούς τους. Πρόκειται κυρίως για αυτούς που εντάσσονται στα ειδικά μισθολόγια , καθώς οι αλλαγές που δρομολογούνται σε αυτά, ενδέχεται να έχουν θετικές μισθολογικές εκβάσεις για μερίδα εργαζόμενων.

Το νέο καθεστώς για τα ειδικά μισθολόγια θα ισχύει από την 1/1/2017 και θα αφορά σε 188.000 εργαζόμενους που εμπίπτουν στις εν λόγω

κατηγορίες. Ενώ σήμερα πραγματοποιείται σχετική κυβερνητική σύσκεψη που έχει ακριβώς αυτό το αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν θα υπάρξει ειδική μέριμνα για κατηγορίες εργαζόμενων όπως είναι οι πανεπιστημιακοί και οι γιατροί ενώ για το θέμα τοποθετήθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος δήλωσε «όσοι είναι αυτή τη στιγμή στα ειδικά μισθολόγια δεν πρόκειται να υποστούν μείωση των χρημάτων που παίρνουν και σε ορισμένες περιπτώσεις θα έχουμε και αύξηση, ιδιαίτερα με βάση την ευθύνη την οποία θα έχουν, αλλά και σε ορισμένες ειδικότητες».

Μένει να αποδειχθεί λοιπόν ποιες συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζόμενων θα δουν ακόμη και αυξήσεις, στους μισθούς τους.

Το άρθρο Δημόσιο : Δείτε ποιες κατηγορίες υπαλλήλων θα έχουν αύξηση μισθού εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα