Ραν Μπεν Σιμόν: «Και με την οικογένειά μου να παίξω, θέλω να νικήσω»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο προπονητής της Κύπρου, Ραν Μπεν Σιμόν, μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τον αποψινό αγώνα με αντίπαλο την Ελλάδα.

Τόνισε, πως γνωρίζει πολύ καλά «τί ψιθυρίζεται», ενώ πρόσθεσε πως θα αγωνιστούν για το δικό τους εθνόσημο.

Τέλος, ανέφερε πως ακόμα και με την οικογένειά του να παίζει, θέλει να κερδίζει.

«Είναι

ο τρίτος μου αγώνας, ξέρω τι ψιθυρίζεται. Παίζουμε για την Κύπρο, είναι σημαντικός αγώνας. Προσπαθούμε να δώσουμε νέα ταυτότητα στην ομάδα. Έχουμε στόχους, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου από μικρός θέλω να κερδίζω. Και αυτή θέλω να είναι η φύση της ομάδας. Η νέα γενιά πρέπει να αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά έχουμε δική μας ταυτότητα και θα παίξουμε για την Κύπρο», ανέφερε αρχικά ο Σιμόν και συνέχισε:

«Ποτέ δεν ψάχνω δικαιολογίες. Πάντα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάποια προβλήματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να έχουμε τώρα. Ξέρουμε την Ελλάδα έχουν πολύ καλή ομάδα, ποιοτική ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Το σημαντικό είναι να φέρουμε με το μέρος μας τον κόσμο. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να πείσουμε τον κόσμο για την ποιότητά μας».

«Μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα ζω εδώ και ο κόσμος μπορεί να μην παίρνει σοβαρά τους Κύπριους. Έχουμε μεγάλη ποιότητα καλή φουρνιά όπως είδατε χθες με την Εθνική Ελπίδων. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο στο μέλλον. Έχω μεγάλη πίστη για αυτό», ανέφερε στη συνέχεια και κατέληξε:

«Ξέρω την ταυτότητα και την ιστορία των δύο χωρών. Δεν θα παίξουμε για την Ελλάδα ή το Βέλγιο, έχουμε την δική μας ταυτότητα, το δικό μας σήμα και θα παίξουμε για τον κόσμο μας. Ακόμα και με τον αδερφό μου και την οικογένεια μου να παίξω, θέλω να νικήσω».

Το άρθρο Ραν Μπεν Σιμόν: «Και με την οικογένειά μου να παίξω, θέλω να νικήσω» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα