Δάσκαλος σε κατάσταση αμόκ: Κλείδωσε τους μαθητές κι έκανε άνω- κάτω την τάξη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Άλλο ένα κρούσμα πολύ επικίνδυνης συμπεριφοράς από δάσκαλο καταγράφηκε σε δημοτικό σχολείο της Αλεξανδρούπολης, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους γονείς.

Ο εκπαιδευτικός αφού κλείδωσε χθες στην αίθουσα τα παιδιά, άρχισε να τους πετά βιβλία, να αναποδογυρίζει θρανία και να βρίζει.

Τα παιδιά έμειναν αρκετή ώρα κλειδωμένα, αλλά για καλή τους τύχη δυο μαθητές που είχαν ζητήσει να βγουν από την τάξη πριν το αμόκ του δασκάλου, αντιλήφθηκαν πως κάτι συμβαίνει και ενημέρωσαν τη διευθύντρια. Συγκεκριμένα, όπως της είπαν,

η αίθουσα ήταν κλειδωμένη και ακουγόταν φασαρία.

Το επεισόδιο έληξε όταν ο ίδιος ο εκπαιδευτικός ξεκλείδωσε την αίθουσα και αναχώρησε από το σχολείο.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, χθες το μεσημέρι , η διευθύντρια του σχολείου η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.

Ο 43χρονος, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τη διεύθυνση του σχολείου και γονείς με περιστατικά ανάρμοστης για την ιδιότητά του συμπεριφοράς, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές το πρωί της Παρασκευής.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στην εισαγγελία όπου αρχικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, ωστόσο μετά την άσκηση έφεσης από τον συνήγορό του, η εισαγγελέας διέταξε την άμεση ψυχιατρική εξέταση-αξιολόγησή του.

Το άρθρο Δάσκαλος σε κατάσταση αμόκ: Κλείδωσε τους μαθητές κι έκανε άνω- κάτω την τάξη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα