Πτώση γυναίκας Παγκράτι: Μητέρα δυο παιδιών το θύμα – Έρευνα για την τέντα (vid)

Πτώση γυναίκας Παγκράτι: Ένα απίστευτο δυστύχημα φαίνεται από την μέχρι στιγμής εικόνα που έχουν οι Αρχές πως έχει συμβεί πίσω από το θλιβερό περιστατικό στο Παγκράτι.

Στη μία το μεσημέρι, μία 62χρονη γυναίκα που διέμενε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Ευτυχίδου 24, έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι και κατέληξε στον πολυσύχναστο δρόμο της περιοχής.

Νωρίτερα είχε γίνει λόγος για μια γυναίκα 55 ετών.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

σε νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές στο σημείο, η γυναίκα δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά που ζουν στο εξωτερικό.

Η μητέρα της διαμένει στον υπερκείμενο όροφο ενώ λίγο πριν το μοιραίο είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της, που βρισκόταν στην εργασία του, για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες για το κτηματολόγιο.

Η γυναίκα δεν έδωσε δείγμα ψυχολογικής πίεσης ή οτιδήποτε που θα μπορούσε να εξηγήσει ως δική της απόφαση την πτώση που ακολούθησε.

«Βγήκαμε έξω και την είδαμε στο πεζοδρόμιο» δήλωσε κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 62χρονη γυναίκα ήταν μητέρα δυο κοριτσιών.

Η πατημασιά στην καρέκλα

Εντοπίστηκε μία πατημασιά σε καρέκλα στο μπαλκόνι και καθώς είχε υποστεί κάποια ζημιά η τέντα της, τις προηγούμενες ημέρες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, εικάζεται ότι ενδεχομένως ανέβηκε στην καρέκλα για να επιδιορθώσει την ζημιά.

Η άτυχη γυναίκα πιθανόν έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Η έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια τι συνέβη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα