Κύκλωμα κοκαΐνης Κολωνάκι: Τι καταθέτει η πασίγνωστη συνιδιοκτήτρια

Κύκλωμα κόκαϊνης Κολωνάκι: Σήμερα συνεχίστηκε η πολύκροτη δίκη αναφορικά με τη διακίνηση ναρκωτικών, με έδρα γνωστό εστιατόριο σούσι στο Κολωνάκι. Ακολούθησαν οι απολογίες της γνωστής ηθοποιού – ιδιοκτήτριας και του γιου της.

Τα αρνήθηκε όλα η γνωστή ηθοποιός

Αρνήθηκε κάθε κατηγορία για το ότι γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, είχε μετατραπεί σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών σε «επωνύμους» ηθοποιούς, καλλιτέχνες κ.ά. η γνωστή ηθοποιός που είναι και συνιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Η ηθοποιός κατά την απολογία της είπε: «Έχω

φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του».

Μάλιστα, δήλωσε έκπληξη και για την εμπλοκή στην υπόθεση του συνιδιοκτήτη και συνέταιρου της στο μαγαζί, τον οποίο χαρακτήρισε φιλικό και καλόκαρδο άνθρωπο.

«Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα».

Η απολογία του γιου της

Από την πλευρά του ο γιος της ηθοποιού απολογούμενους στο δικαστήριο, υποστήριξε και εκείνος πως δεν γνώριζε ούτε είχε πληροφορηθεί κάτι: «Αν ήξερα, θα διέκοπτε κατευθείαν τη συνεργασία μας» είπε.

Για το γνωστό παρουσιαστή που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση του δικαστηρίου τόνισε: «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο»

Κύκλωμα κοκαϊνης Κολωνάκι: Τι υποστήριξαν οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι

Στην ίδια γραμμή της άρνησης της κατηγορίας για διακίνηση ναρκωτικών, κινήθηκαν όμως κατά τη σημερινή συνεδρίαση και οκτώ ακόμη κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν στο δικαστήριο.

Οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι στο σύνολό τους υποστήριξαν πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους.

Επιπλέον, κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία απολογήθηκε συμπληρωματικά, και ο συνιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο οποίος ρωτήθηκε για συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Στις συνομιλίες αυτές περιλαμβάνεται και το όνομα άλλης γνωστής ηθοποιού, η οποία αν και είναι κατηγορούμενη δεν βρέθηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί.

Κύκλωμα κοκαϊνης Κολωνάκι: Η απολογία του συνιδιοκτήτη

Απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις ο κατηγορούμενος συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ανέφερε ότι η συνομιλία του με την απούσα από το δικαστήριο ηθοποιό ήταν «κέρασμα».

Όπως εξήγησε, «κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και ήπιαμε παρέα».

Μάλιστα, ο συνήγορος της ηθοποιού, υποστήριξε στο δικαστήριο πως η ίδια είναι περιστασιακός χρήστης και οι αναφορές στις τηλεφωνικές συνομιλίες έχουν να κάνουν για ιδία χρήση.

Πλέον η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα