Λαζάρου – Βανδή: “Πόλεμος” άρχισε στη σόουμπιζ (vid)

Λαζάρου – Βανδή: “Έκαστος στο είδος του” υποστήριζει ο γνωστός σεφ, δίνοντας την έναρξη για έναν “πόλεμο” με την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη για όλα, χωρίς περιστροφές.

Λαζάρου – Βανδή: Ο καταξιωμένος chef, αρχικά είπε για το MasterChef

«Το σημερινό δεν το ξέρω. Ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο γνωρίζομαι αρκετά, είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος έκανε το back up στο δικό μας MasterChef. Τα άλλα δύο παιδιά τα ξέρω

ως συναδέλφους, δεν τους γνωρίζω, έχουμε μιλήσει μια δυο φορές. Ο κόσμος είναι αυτός που το παρακολουθεί και ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να εκφραστεί. Καλό είναι κάθε τηλεοπτική εκπομπή να αφήνει κάτι στον κόσμο».

Λαζάρου – Βανδή: Τι είπε για τη νέα εκπομπή της τραγουδίστριας

«Αν το κανάλι προσπαθεί να βρει μια ακροαματικότητα μέσα από ένα πρόσωπο που είναι προβεβλημένο και είναι γνωστό και προσπαθεί η τηλεθέαση της εκπομπής να καταξιώνεται μέσα από έναν άνθρωπο -γιατί είναι μια μεγάλη τραγουδίστρια, αυτό είναι γνωστό σε όλους μας-, να κερδίσει ποσοστά τηλεθέασης επειδή χρησιμοποιεί έναν άνθρωπο γνωστό στο κοινό. Πιστεύω ότι ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο είδος του.

Λαζάρου – Βανδή: Η καινούργια εκπομπή

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα ξεχωριστό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, με συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα.

Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει την Ελλάδα. Αγαπά να ανακαλύπτει τις ομορφιές της, ταξιδεύοντας κάθε φορά σε διαφορετικό προορισμό.

Στο «My Greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις Ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις.

View this post on Instagram

#mygreece @vdriskas @opentvgr Μόνο την ποδια μου έβαλα σωστά!Ακολουθησε η καταστροφή! Έρχεται το Μάρτιο! #crete #chania

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Feb 13, 2019 at 2:50am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα