Πρώτη μεταγραφή με Ντε Λούκας η Ξάνθη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Την απόκτηση του Πάμπλο Ντε Λούκας ανακοίνωσε επίσημα η Ξάνθη, η οποία εδώ και μερικές έχει αλλάξει και το όνομά της, αφού μετά την αποχώρηση της SKODA από την Ελλάδα έχει αφαιρέσει τη όνομα της αυτοκινητοβημιοχανίας από το λογότυπό της. Η θρακική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση

του 30χρονου Ισπανού μέσου που αναμένεται να την ενισχύσει στον άξονα, αλλά και στα άκρα, όπου μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία. Την περσινή σεζόν ο Λούκας αγωνίστηκε σε Ρουμανία και Ισραήλ, μετρώντας συνολικά 23 εμφανίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτης του Πάμπλο Ντε Λούκας:

«Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή PABLO DE LUCAS. Το νούμερο φανέλας του Pablo De Lucas για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν θα είναι το Νο 6».

Στο μεταξύ, για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη φέρεται να ενδιαφέρεται η Λάρισα που επέστρρεψε στη Super League. Οι «βυσσινί» έχουν κάνει κατά πληροφορίες διερευνητική επαφή με τον 34χρονο επιθετικό, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που αγωνίστηκε για τελευταίαα φορά με τον ΠΑΟΚ στις 16 Ιουλίου 2015, στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ, έχει φορέσει και στο παρελθόν, τη σεζόν 1999-2000 τη φανέλα της ΑΕΛ, όταν η ομάδα του κάμπου συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Βασικό ρόλο στη μεταγραφή αυτή, αν τελικά πραγματοποιηθεί, αναμένεται να παίξει ο νέος προπονητής της Λάρισας Αγγελος Αναστασιάδης.

Το άρθρο Πρώτη μεταγραφή με Ντε Λούκας η Ξάνθη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα