Προτεραιότητες για το σχεδιασμό της χειμερινής περιόδου

Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Μανιάτη, για τον απολογισμό έργων της αντιπυρικής περιόδου που πέρασε και για τις δράσεις αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες και χιονοπτώσεις της χειμερινής περιόδου.

Στη σύσκεψη παρευρέθη ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, μαζί με το Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας κ. Χριστίδη Αναστάσιο και τον Τοπικό Σύμβουλο Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας

Δήμου Πεντέλης κ. Τζαμτζή Δημήτριο.

Ο Δήμαρχος, τόνισε ξανά τις βασικές ανάγκες για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα, χωρίς να αλλάξει η καθημερινότητα και τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των πολιτών.

Επισήμανε την ανάγκη για:

1. Άμεση έγκριση κονδυλίων για την προμήθεια άλατος.

2. Πρόσληψη εργατών-οδηγών 2 διμήνων.

3. Συντήρηση του πολυάριθμου μηχανολογικού Εξοπλισμού.

4. Καλή συνεργασία με την Τροχαία -όπως πέρσι- για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

5. Να δοθούν άμεσα οι εγκρίσεις του Δασαρχείου για τις αυτονόητες και επείγουσες κοπές ξερών δένδρων πριν την πτώση τους στους δρόμους και στη συντήρηση των δασικών δρόμων.

Τέλος, κάλεσε τους παρευρισκόμενους στην Ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης για τον Εθελοντισμό, την Ημέρα του Εθελοντισμού 5 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 10:00 έως 14:00

«Σ’ένα κοινωνικο-οικονομικό σύστημα που καταρρέει, είναι ανάγκη όσο ποτέ να μην αφήσουμε περιθώρια για καταστροφές περιουσιών και παραγόντων που απειλούν τη ζωή μας, βασιζόμενοι στους πυλώνες: Πρόληψη-χρηστή Οικονομική Διαχείρηση και Εθελοντισμός» δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Στεργίου. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προτεραιότητες,proteraiotites