Προλαβαίνουν να παίξουν τελικά ;

Ο Ιβάν Μαρκάνο και ο Χαβιέρ Σαβιόλα ανεβάζουν καθημερινά ρυθμό και ετοιμάζονται να πάρουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Ολυμπιακού ενόψει του επαναληπτικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δύο παίκτες έκαναν σήμερα μέρος του προγράμματος με την ομάδα και ατομικό, είναι εκτός αποστολής για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό, όπως και οι τραυματίες Σιόβας, Ιμπαγάσα, ο Ολαίτάν

αλλά και οι Σαλίνο, Μανωλάς τους οποίους αποφάσισε να ξεκουράσει ο Μίτσελ καθώς έχουν δώσει διαδοχικά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα και προστατεύονται ενόψει Μάντσεστερ. O Mανωλάς έκανε και πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει κι άλλες αλλαγές στο σχήμα που θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κομοτηνής, ώστε να προφυλάξει παίκτες για τον επαναληπτικό της Αγγλίας.

Η 18αδα για το ματς με τον Πανθρακικό: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σέποβιτς, Τόρες, Βαλντέζ .


πηγη:pamesports
Keywords
Τυχαία Θέματα