Ο ΠΑΟΚ "άρπαξε" τον παίκτη από τον Παναθηναϊκό!

Σαν τρελοί τον ήθελαν αυτόν τον ποδοσφαιριστή οι Αναστασίου-Νταμπίζας, αλλά τους πρόλαβε ο ΠΑΟΚ! Πώς τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους; Ο σκύλος κάνει αποκάλυψη!

O Παναθηναϊκός έψαχνε, από τον περασμένο Γενάρη για το ερχόμενο καλοκαίρι, τον ποδοσφαιριστή που θα έκανε τη διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Έναν παίκτη με χαρακτηριστικά,

κυρίως επιθετικά, που δεν θα έχει άλλος παίκτης από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε στο μυαλό τον ποδοσφαιριστή, από την αγαπημένη τουολλανδική αγορά, που θεωρούσε ότι θα μπορούσε να προσφέρει το κάτι διαφορετικό στον άξονα.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε στα χέρια του την εντολή από τον προπονητή του Παναθηναϊκού και ήταν έτοιμος να δράσει. Να "κλείσει", δηλαδή, τον παίκτη για το καλοκαίρι, αφού ο πράσινος μεταγραφικός προγραμματισμός προβλέπει την ενίσχυση στο κέντρο.

Ο παίκτης, ωστόσο, συμφώνησε κάτω από άκρα μυστικότητα και με συνοπτικές διαδικασίες με τον ΠΑΟΚ, μετά από εισήγηση του πρώην, πια, προπονητή της ομάδας,Χουμπ Στέφενς.

Ο Δικέφαλος τον απέκτησε από τη Αλκμάαρ για 2 χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει,λόγω των τραυματισμών, να δείξει την αξία του. Το όνομά του είναι Μάαρτεν Μάρτενς...

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα