Πού είναι η Βούλα Παπαχρήστου;

Εξαφανισμένη φέρεται η 24χρονη πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, η οποία το καλοκαίρι είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξαιτίας μίας ρατσιστικής της ανάρτησης στο twitter.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας contra,

δεν έχει επικοινωνήσει εδώ και δυο μήνες με τον προπονητή της Γιώργο Πομάσκι, ο οποίος δήλωσε για το γεγονός: «Εδώ και δυο μήνες έχω χάσει εντελώς τα ίχνη της. Ούτε τηλεφωνικά δεν έχω μιλήσει μαζί της και πραγματικά δεν ξέρω που βρίσκεται και τι κάνει. Δυστυχώς κάναμε την μέγιστη προσπάθεια αλλά όλα έχουν και τα όριά τους . Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου αλλά και η ίδια είναι μεγάλη κοπέλα. Κατά 99% η συνεργασία μας έχει τελειώσει. Από τη στιγμή που δεν δίνει σημεία ζωής».

Πλέον τίθεται ζήτημα διαγραφής της από το ΣΕΓΑΣ, καθώς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stivoz, ο πρόεδρος τής ομοσπονδίας, Κώστας Παναγόπουλος, είναι αποφασισμένος να την θέσει εκτός των κατηγοριών υψηλού αθλητισμού με την συγκατάβαση του αρχιπροπονητή Δημήτρη Ευαγγελόπουλου μετά τη συνεχιζόμενη αποχή της από την προετοιμασία και τις προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα