Πωλούνται περισσότερα βιάγκρα από προφυλακτικά ακόμα και σε 30άρηδες

Όλο και περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν στα μπλε χαπάκια για να έχουν μια όσο το δυνατό καλύτερη σεξουαλική επαφή, φοβούμενοι ότι χωρίς τη βοήθεια του βιάγκρα δεν θα τα καταφέρουν στο… κρεβάτι. Όπως αποκαλύπτουν βρετανοί ειδικοί στην εφημερία Daily Mail οι σημερινοί 30άρηδες «πνιγμένοι» από το άγχος ότι δεν θα έχουν την επίδοση που θέλουν στο σεξ καταπίνουν τα μπλε χαπάκια με...τις χούφτες.

Συνήθως οι άνδρες που απευθύνονται στο γιατρό για να τους συνταγογραφήσει τα βιάγκρα, δεν έχουν κάποιο σωματικό πρόβλημα το οποίο θα μπορούσε να δυσχεράνει τη στύση τους. Απλά νιώθουν ότι το χρειάζονται επειδή έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό τους, ή δεν νοιώθουν ικανοί να πετύχουν σπουδαία πράγματα με το σύντροφό τους.

Και είναι τόσο εξαρτημένοι ψυχολογικά από αυτό που δεν το κόβουν είτε νιώσουν ότι έχουν ξεπεράσει τα όρια και ότι η χρήση του έχει αρχίσει να τους δημιουργεί προβλήματα, είτε γιατί με την ερωτική επανάληψη και οικειότητα με το σύντροφο τελικά δεν το χρειάζονται καθώς αποβάλουν ταμπού και φόβους.

Οι λόγοι που οδηγούν τους άνδρες στο βιάγκρα σύμφωνα με τον ψυχοθεραπευτή Ρέιμοντ Φράνσις είναι οι εξής:

    Η σεξουαλικοποίηση της κοινωνίας

    Το άγχος της απόδοσης

    Το διαδικτυακό πορνό

    Το γεγονός ότι οι σημερινές γυναίκες είναι πεπειραμένες στο σεξ

    Η πίεση των παιδιών (για όσους από αυτούς έχουν).

Πάντως άποψή μας είναι ότι στην Ελλάδα τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά ακόμα και τα νιάτα μας καλώς ή κακώς ότι βρουν το χτυπάνε χωρίς πολλές διαδικασίες και βοήθειες…

 

Keywords
Τυχαία Θέματα