«Πολιτικός Έμπολα» ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη

Σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό Έμπολα».

Σύμφωνα με όσα είπε στο Real Fm ο κ. Καρατζαφέρης, «χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής» υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «αν

η κυβέρνηση αντιληφθεί το λάθος της πολιτικής της, τότε η λαϊκή δεξιά είναι εδώ, να τα διορθώσουμε».

«Αν γυρίσει από το Βερολίνο ο Σαμαράς και πει καταργείται ο ΕΝΦΙΑ, θέλω να πάω σε μια άλλη πολιτική, δύο χρόνια υπέφερε ο Ελληνικός λαός πάμε σε εκλογές για να συνεχίσω, θα πήγαινε στο 40%. Πιστεύω ότι χάθηκε το όραμα και η ελπίδα από τον λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, για να συμπληρώσει: «Με ΕΝΦΙΑ και διαφόρους συνοδούς φόρους δεν αντέχεται το πράγμα».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ανάληψης της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι «αυτό που διακυβεύεται είναι ΣΥΡΙΖΑ ή αστική δημοκρατία».

«Τώρα, είμαι ο μόνος που είμαι εναντίον 100% του ΣΥΡΙΖΑ. Το Ποτάμι παίζει, ο Καμμένος το αφήνει ανοιχτό, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο. Είμαι ο μόνος πολιτικός φορέας που λέει ένα μεγάλο «Χ» στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Μιλάω για αλλαγή πολιτικής. Να λέμε και κανένα όχι» υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης, αναφέροντας πως απλά προτείνει, και δεν βάζει όρους και προϋποθέσεις στη συνεργασία με τη ΝΔ. «Όποιος θέλει ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος θέλει μια πανστρατιά αστικής πολιτικής, εγώ είμαι παρών», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα