Ψινάκης σε δημοτική σύμβουλο: Σκάσε μωρή και πάρε τα χάπια σου…!

Άρχισαν τα… όργανα στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα, καθώς στην πρώτη συνεδρίαση επί δημαρχίας Ηλία Ψινάκη σημειώθηκε ένταση, με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο να «κλέβει» τις εντυπώσεις…

Όλα ξεκίνησαν, όταν κάποιοι γονείς μικρών παιδιών που παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση, κρατώντας πανό και φωνάζοντας υπέρ της επιστροφής του κλειστού γυμναστηρίου, στο οποίο προπονούνταν και πλέον συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.

Λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε, οι αστυνομικοί άρχισαν να παίρνουν θέσεις περιφρούρησης, προκαλώντας την οργή του πρώην δημάρχου Ιορδάνη Λουίζου, ο οποίος απαίτησε να

απομακρυνθούν οι αστυνομικοί λέγοντας ότι «δεν έχουν καμιά δουλειά να βρίσκονται εκεί».

«Η αστυνομία να μείνει. Να μας προστατέψει. Μόνον οι κλέφτες φοβούνται την αστυνομία», ανταπάντησε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος εξήγησε στους παριστάμενους ότι «οι υπηρεσίες της γενικής γραμματείας αθλητισμού έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα ακατάλληλη για αθλητική χρήση και για αυτό έπαψε να λειτουργεί ως γυμναστήριο».

Μάλιστα, ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα συνέχισε την επίθεσή του στον απερχόμενο δήμαρχο, λέγοντάς του: «Εάν λειτουργήσουμε το γυμναστήριο θα φάμε πρόστιμο 50.000 ευρώ και μερικούς μήνες φυλακή. Εμείς δεν κλέβουμε όπως κάνατε εσείς. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν όλοι. Το πάρτι τελείωσε».

Τότε άρχισε να ξεφεύγει η συνεδρίαση, ενώ μια δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης μιλούσε δυνατά, χτυπώντας παράλληλα το χέρι της στο έδρανο, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» του Ηλία Ψινάκη που της φώναξε περιπαικτικά και με το γνωστό στυλ του: «Σκάσε μωρή, πήγαινε πάρε τα χάπια σου!».

Πάντως, να σημειωθεί, πως αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε δημόσια συγνώμη για την παρεκτροπή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα