Πολιτικά τάκλιν

Οι απόντες

Τέσσερις ήταν οι απόντες βουλευτές κατά την ψήφιση του Ασφαλιστικού-Φορολογικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης Τσίπρα στη Βουλή. Από την ψηφοφορία έλειπαν οι Φώφη Γεννηματά, Κώστας Βλάσσης και Νίκος Μίχος, οι οποίοι όμως είχαν φροντίσει να στείλουν και επιστολή μέσω της οποίας γνωστοποιούσαν το τι θα ψήφιζαν αν βρίσκονταν στην αίθουσα. Ωστόσο, από την

ψηφοφορία έλειπε και η Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως έγινε γνωστό αργότερα,η βουλευτής της ΝΔ απουσίαζε λόγω αδιαθεσίας.

Ο πόλεμος‏

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επέκρινε τη ΝΔ, προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Βούλτεψη, η οποία του είπε: «Τί έγινε βρε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;». Στο σχόλιο της κυρίας Βούλτεψη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του ούτε ο πρωθυπουργός, ο οποίος, μάλιστα προσπάθησε να κρυφτεί βάζοντας μπροστά το χέρι του.

Ακόμα κλειστός;‏

Κλειστές παραμένουν οι είσοδοι στον Εθνικό Κήπο για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, αν και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε πως το λουκέτο θα ίσχυε μέχρι και την Κυριακή. Υπενθυμίζεται πως ο Εθνικός Κήπος έκλεισε την Παρασκευή με εντολή της αστυνομίας υπό τον φόβο των διαδηλωτών για το τσουνάμι μέτρων που θα ψήφιζε η κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα