Πολάκης – δικαστές: Η αντίδραση για την ανάρτηση του βουλευτή

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «οι δημόσιες απειλές του πρώην υπουργού και νυν Βουλευτή Παύλου Πολάκη περί ομαδικών «εκκαθαρίσεων» Θεσμών του Κράτους Δικαίου και της Ελευθεροτυπίας συνιστούν βαρύτατο πλήγμα στο Δημοκρατικό Πολίτευμα της Χώρας και έλλειψη ενσυναίσθησης της λειτουργίας των Θεσμών της Δημοκρατίας»

Παράλληλα, η ΕΔΕ αναφέρει ότι «το ζήτημα της κριτικής των Δικαστικών Αποφάσεων αποκτά

δευτερεύουσα σημασία μπροστά στις σοκαριστικές εικόνες επικηρυγμένων προσώπων και ζητάει «την άμεση αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας».

Την ίδια ώρα, από την κυβέρνηση ζητούν τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη, όπως και τη μη συμμετοχή του Νίκου Παππά στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ζητάμε τη διαγραφή του και θεωρούμε αυτονόητο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο ομόφωνα καταδικασμένος, Νίκος Παππάς. Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι διαρροές. Μέχρι σήμερα ο κύριος Τσίπρας κάλυπτε απόλυτα τον κύριο Πολάκη, ήταν το άλλο πρόσωπο του, έλεγε με πιο βαριές εκφράσεις αυτά που έλεγε με επίσημο τρόπο ο κύριος Τσίπρας, αναφέρουν σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα