Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον Ολλανδό κλόουν

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή άσκησε ο εισαγγελέας στον 20χρονο Ολλανδό, ο οποίος αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή.

Ο Όλλανδός εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Ανισαράς της Χερσονήσου και κατηγορείται ότι επιτέθηκε με 20 μαχαιριές σε 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία που έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο ίδιο ξενοδοχείο.
Ο νεαρός δεν έχει δικηγόρο υπεράσπισης και οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου μπήκε

από την πίσω πόρτα προκειμένου να αποφύγουν τους συγκεντρωμένους και τις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του και μάλιστα με κυνικό τρόπο περιέγραψε πώς μαχαίρωσε τον 12χρονο σε απόμερο σημείο και άρχισε να τον χτυπάει με όλη του τη δύναμη.

Όπως υποστήριξε, νόμιζε ότι είχε σκοτώσει τον 12χρονο και τον έσυρε πέντε μέτρα πιο μακριά προκειμένου να τον θάψει, όταν θα τελείωνε από τη δουλειά του. Στη συνέχεια, πλύθηκε, καθάρισε το μαχαίρι το οποίο φύλαξε και συνέχισε κανονικά την δουλειά του.

Παράλυτος στα κάτω άκρα ο 11χρονος Ρώσος

Ο 11χρονος Ρώσος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο «Αγλαΐα Κυριακού». Παρά την προσπάθεια οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να αποτρέψουν την αναπηρία ωστόσο η ζωή του παιδιού δεν κινδυνεύει.

Η αναπηρία προκλήθηκε επειδή χτυπήθηκε ο νωτιαίος μυελός του νεαρού, ενώ τα δύο πιο σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με τους γιατρούς, εντοπίζονται στη σπονδυλική στήλη, μεταξύ του έβδομου και του ένατου σπονδύλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα