Η απάντηση του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης στον Περιφερειάρχη Αττικής

Τη δική του απάντηση στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής όπου περιλαμβάνονται δηλώσεις του Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρού, δίνει ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Σγουρό, κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την απόφαση της «Αποκεντρωμένης», που παρέπεμψε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

«Η υπηρεσία

μας εφάρμοσε πιστά τις προβλεπόμενες από τις κείμενες διατάξεις διαδικασίες, χωρίς την παραμικρή πολιτική σκοπιμότητα», δήλωσε ο κ. Καλογερόπουλος.

Σύμφωνα με το γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, «το δελτίου τύπου του κ. Σγουρού ήταν ατυχές» και προσθέτει: «Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες που γίνονται καθημερινά προς τα Σώματα Ελέγχου και τον Γενικό επιθεωρητή Δημόσιας τόσο από ιδιώτες όσο και από αυτοδιοικητικούς κατά αποφάσεων, με αποτέλεσμα πολλά να παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο. Ανάλογα με την πολιτική προέλευση του καθενός θα καταγγέλλεται η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ότι μεροληπτεί πολιτικά. Δεν υπάρχει καμία κόντρα, απλώς εφαρμόζεται ο νόμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα