Πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να κοιτάζει Ντι Ματέο

Με τον καλύτερο τρόπο θέλουν να κλείσουν το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, φέρνοντας έναν εγνωσμένης αξίας τεχνικό και στο πλαίσιο αυτό κάνουν συνεχείς επαφές το τελευταίο διάστημα. Το όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του μέχρι πρότινος τεχνικού της Σάλκε Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ο οποίος αρέσει και στον Φρανκ Άρνεσεν, τον νέο Διευθυντή ποδοσφαίρου του δικεφάλου.

Ο Άρνεσεν έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το θέμα της εύρεσης του νέου τεχνικού και ο Ντι Ματέο πληρεί όλες τις

προδιαγραφές για το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ, καθώς έχει επιτυχίες, μεταξύ των οποίων και την κατάκτηση του Champions League με την Τσέλσι.

Ο Ντι Ματέο μετά την λήξη της συνεργασίας του με την Σάλκε είχε επαφές με την Φενέρμπαχτσέ, η οποία όμως προτίμησε όπως φαίνεται τον Βίτορ Περέιρα, γεγονός που «άνοιξε το δρόμο» για τον δικέφαλο του βορρά, οι άνθρωποι του οποίου αναμένεται να έρθουν σε επαφή με τον Ιταλό προπονητή.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερα για το θέμα καθώς ο ΠΑΟΚ βιάζεται να κλείσει προπονητή καθώς οι υποχρεώσεις του στο Europa League, ξεκινούν στις 16 Ιουλίου. Πέρα από τον Ντι Ματέο ο Φράνκ Άρνεσεν έχει και άλλες λύσεις σε περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία με τον Ιταλό προπονητή, όμως όπως τονίζουν πηγές από τη Θεσσαλονίκη το θέμα πρέπει να έχει κλείσει έως το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα