Περνάει ή δεν περνάει… κρίση η σχέση Ζέτας-Μιχάλη; Ιδού η απορία!

Από την Άννα Τσιάλτα

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι το υπέρλαμπρο ζεύγος περνάει σοβαρή κρίση στη σχέση του και υπάρχουν και... ντοκουμέντα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, η απόσταση που τους χωρίζει φέτος το καλοκαίρι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έφερε σοβαρά προβλήματα και πολλούς καβγάδες.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στις αρχές Ιουνίου,

«φούντωσε» το σενάριο περί κρίσης. Ωστόσο, τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα. Την ίδια στιγμή, η Ζέτα δηλώνει ότι «προσωπικά είμαι πολύ καλά» και με τους φίλους της στη θεατρική παράσταση που συμμετέχουν συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Εξάλλου, πρόσφατα ο φακός την απαθανάτισε με ανεβασμένη διάθεση να τα «σπάει» σε μπουζούκια στη Λάρισα με το Νίκο Μουτσινά.

Ο Χατζηγιάννης όταν δεν έχει συναυλίες, βρίσκεται στο ησυχαστήριό τους στην Πάρο. Εκεί, πριν λίγες μέρες απαθανατίστηκε να κάνει βόλτες στα σοκάκια του νησιού με τον Λάκη Λαζόπουλο. Και το γεγονός αυτό, καταλαβαίνεις ότι πυροδότησε τις φήμες περί κρίσης. Πάντως και ο αοιδός, όταν η κουβέντα πηγαίνει στα προσωπικά, δηλώνει ότι «για τα ευχάριστα στη ζωή δεν πρέπει να κάνεις σχέδια, έρχονται από μόνα τους».

Τώρα εγώ τι να κάνω; Να πάω διακοπές ή όχι; Μεγάλο δίλημμα κι αυτό… γιατί πώς να το κάνουμε ένα πόνο τον τραβάω η δόλια… άμα δεν ξέρω πως τα παιδιά περνάνε καλά!

Keywords
Τυχαία Θέματα