Πεντο-ζάλη από Πλατανιά

Μπορεί η ομάδα του Πλατανιά στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος να φάνταζε ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό, λόγω της παρουσίας στη Super League ως νεοφώτιστη, δείχνει όμως στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος να διαψεύδει όλους όσους την είχαν ξεγραμμένη. Τα κοπέλια του Γιάννη Χατζηνικολάου χορεύουν πεντοζάλη στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ρίχνοντας τις μπαλωθιές τους σε κάθε αντίπαλη άμυνα που βρίσκουν απέναντι τους.

Η ομάδα από τα Χανιά

εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της και με μόλις μία ήττα στις έξι πρώτες της αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, κοιτάζει αφ’ υψηλού από το βαθμολογικό πίνακα. Όντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ο Πλατανιάς έχει ξεπεράσει και τις πιο ευοίωνες προσδοκίες κάθε οπαδού της ομάδας.

Με ένα κράμα από Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές, το συγκρότημα από την Κρήτη κλέβει για λίγο τη δόξα από τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, στους οποίους είχαν πέσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Χανιώτες πλέον καμαρώνουν για την ομάδα της πόλης τους, που όχι μόνο κατάφερε να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία, αλλά στέκεται πανάξια μέχρι στιγμής στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Κλ. Βικελίδης», σίγουρα έκανε αίσθηση στο πρωτάθλημα, όχι όμως και σε όσους βρίσκονται στις τάξεις του Πλατανιά. Στην ομάδα των Χανίων έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και αγωνίζονται σε κάθε αναμέτρηση χωρίς άγχος, γεγονός που χαρίζει βαθμούς αλλά και καλές εμφανίσεις στη Super League.

Αναστασάκος,  Δέντσας, Κάλαϊτζιτς, Κηπουρός, Λαζαρίδης, Μαρτσάκης, Ουντότζι και Ποτουρίδης, είναι μερικά από τα φετινά εργαλεία του Γιάννη Χατζηνικολάου και με τις εμφανίσεις τους δίνουν άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα. Η φετινή μέχρι στιγμής έκπληξη του πρωταθλήματος-μαζί με τον Πανιώνιο-έχει γίνει το καμάρι των Χανίων, με τους παίκτες της ομάδας να ζουν το όνειρο τους.

Ο Πλατανιάς είναι έτοιμος να συνεχίσει την πεντο-ζάλη στις αντίπαλες ομάδες, και να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα τη σωτηρία στην κατηγορία, στόχος που ήταν ο αρχικός στην έναρξη του πρωταθλήματος. Βέβαια αν οι θετικές εμφανίσεις έχουν και συνέχεια, τότε μην εκπλήξει κανένα το σενάριο η ομάδα των Χανίων να τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα. Επιτυχία πρωτόγνωρη για μία ομάδα που κάνει τα παρθενικά της βήματα στη μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα πάντως οι μαντιναδόροι στα Χανιά θα έχουν συμπεριλάβει στο ρεπερτόριο τους και τον Πλατανιά. Άλλωστε για την προσπάθεια τους το λιγότερο που τους αξίζει είναι μια μαντινάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα