Πάρτυ με λουκάνικα – Νέο animation μόνο για ενήλικες (video)

Το πρώτο αυστηρώς «ακατάλληλο» animation είναι γεγονός και ονομάζεται «Sausage Party».

Πρόκειται για μια νέα χολιγουντιανή ταινία κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το animation αυτό που είναι κατάλληλο για θεατές …άνω των 17 ετών, περιλαμβάνει… σημεία και τέρατα. Από μωρά – καρότα να κατασπαράσσονται από ανθρώπους, μέχρι

και λουκάνικα να κάνουν σεξ με …ψωμάκια του τοστ.

Η ταινία

Η ιστορία της ταινίας αφηγείται την περιπέτεια ενός λουκάνικου και μιας ομάδας προϊόντων σούπερ μάρκετ και την προσπάθειά τους να ανακαλύψουν την αλήθεια για την ύπαρξή τους και το τι πραγματικά συμβαίνει όταν οι καταναλωτές τα επιλέγουν να τα πάρουν στο σπίτι τους για να τα καταναλώσουν.

Tο «Sausage Party», (Πάρτυ με λουκάνικα) των Seth Rogen και Evan Goldberg, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ SXSW που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Texas. Είναι προϊόν 8χρονης δουλειάς πάνω στη βασική ιδέα «πώς θα ένοιωθαν τα φαγητά που τρώμε, αν είχαν συναισθήματα και …σεξουαλικές ορμές».

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί έχουν δώσει τις φωνές τους στους χαρακτήρες της ταινίας, όπως οι Seth Rogen, Jonah Hill, Michael Cera, James Franco, Paul Rudd, Edward Norton και Salma Hayek.

Το τρέιλερ

Keywords
Τυχαία Θέματα