Παραιτήθηκε από την ηγεσία της Δράσης ο Στέφανος Μάνος

Την παραίτησή του από επικεφαλής της Δράσης υπέβαλε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο Στέφανος Μάνος.

Στην επιστολή του προς τα μέλη και τους φίλους της Δράσης, ζήτησε ήδη από την Κεντρική Επιτροπή της Δράσης να κινήσει τη διαδικασία για την ανάδειξη του διαδόχου του, ενώ συμπληρώνει ότι θα παραμείνει ενεργό μέλος του κόμματος.

Μάλιστα εκτιμά ότι «το κόμμα απέτυχε να μπει στη Βουλή

καθώς μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της 6ης Μαΐου επέλεξαν αυτή τη φορά τη ΝΔ για να αποτρέψουν την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα». «Η Δράση είναι η παράπλευρη απώλεια», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα, επισημαίνει ξεκάθαρα ότι «η Δράση θα στηρίξει - με τις λιγοστές της δυνάμεις - την κυβέρνηση Σαμαρά», υπογραμμίζοντας ότι «όσο πιο μεταρρυθμιστική είναι η κυβέρνησή του, τόσο θερμότερη θα είναι η υποστήριξη».

Συνεχίζοντας, υποστηρίζει πως «ο ελληνικός λαός βοηθήθηκε (χειραγωγήθηκε) από ποικίλους παράγοντες της επιχειρηματικής και μιντιακής ‘’ελίτ’’ που αισθάνονταν διαχρονικά αντιπάθεια μέχρι και εχθρότητα απέναντι του».

Τέλος ευχαριστεί εκείνους τους πολίτες που «αψήφησαν τις σειρήνες του εκφοβιστικού διπολισμού και στήριξαν τη Δράση σε αυτές τις εκλογές».

Από την άλλη πλευρά, σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Επιτροπή της Δράσης εξέφρασε τη «λύπη» της για την παραίτηση του Στέφανου Μάνου και πρόσθεσε ότι «εντός των επόμενων ημερών θα εκλεγεί νέος πρόεδρος». «Η αποχώρηση του Στέφανου Μάνου από την Προεδρία της Δράσης είναι για εμάς εκτός από πλήγμα και ένα μεγάλο στοίχημα. Θα το κερδίσουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα