Ουκρανία: Σταματούν οι έρευνες στην περιοχή συντριβής του Boeing

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην αναστολή της περισυλλογής των θυμάτων και των προσωπικών τους αντικειμένων από το σημείο συντριβής του Boeing των Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία εξαιτίας των συγκρούσεων μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων και των αυτονομιστών ανταρτών, προχωρά η Ολλανδία.

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε είπε στους δημοσιογράφους ότι «ο κίνδυνος που διατρέχει η ομάδα των 70 Αυστραλών, Ολλανδών και Μαλαισιανών ειδικών είναι πολύ μεγάλος για να συνεχίσουν

να εργάζονται στην περιοχή».

«Η κατάσταση ασφαλείας στην ανατολική Ουκρανία και το σημείο συντριβής της πτήσης MH17 επιδεινώνεται καθημερινά», επεσήμανε ο Ρούτε. «Αυτό καθιστά αδύνατη την εργασία των εμπειρογνωμόνων», πρόσθεσε.

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η επιχείρηση υπό τις παρούσες συνθήκες και πρόσθεσε ότι οι εμπειρογνώμονες που αναζητούν τις εναπομείνασες σορούς των 298 επιβατών του Boeing 777 θα επιστρέψουν στο σημείο όταν αυτό είναι ασφαλές.

Το άρθρο Ουκρανία: Σταματούν οι έρευνες στην περιοχή συντριβής του Boeing εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα