Οτζίτζα: «Θέλει να γυρίσουμε στο Βέλγιο η γυναίκα μου»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Επανέρχεται η ανησυχία στον Ολυμπιακό αναφορικά με την περίπτωση του Οτζίτζα, μετά τις νέες του δηλώσεις στη βελγική «Het Nieuwsblad».

Θυμίζουμε, πως μετά τη διάρρηξη στην οποία έπεσε θύμα αυτός και η οικογένειά του, τα μέσα της χώρας του τον παρουσίαζαν ως σίγουρο για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Η

ΠΑΕ τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις, και ο 28χρονος ανέφερε πως δεν γνώριζε τίποτα.

Στις νέες δηλώσεις του που αποκαλύπτονται, αναφέρει πως η γυναίκα του θέλει να επιστρέψουν στο Βέλγιο καθώς δε νιώθει ασφάλεια, κάτι το οποίο τον επηρεάζει και στην αγωνιστική του απόδοση, αφού δεν μπορεί να σκέφτεται ότι οι δικοί του άνθρωποι πιθανώς να κινδυνεύουν.

«Αν ήμουν εδώ μόνος μου, θα μπορούσα να μετακομίσω, όμως έχω μια οικογένεια που πρέπει να νιώθει καλά εδώ. Δεν μπορώ να πάω σε έναν αγώνα, με την σκέψη στο μυαλό ότι η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφαλής. Δεν αποδίδω όπως θέλω, αυτό είναι το πρόβλημα τώρα.

Η γυναίκα μου, η Μαϊτέ, θέλει να πάει σύντομα στο Βέλγιο. Αν επιστρέψει σε λίγο καιρό, δεν θα είναι πρόβλημα, αλλά αν όχι, επειδή δεν μπορεί πλέον να αισθάνεται ασφαλής εδώ, τότε θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Περιμένω. Είναι πολύ νωρίς για να πάρω δραστικές αποφάσεις», είπε ο Οφόε στην «Het Nieuwsblad».

Ερωτηθείς για το αν θα σκεφτόταν επιστροφή στη «Jupiler Pro League», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η επιστροφή είναι πιθανή, αλλά δεν είναι η πρώτη μου φιλοδοξία».

Το άρθρο Οτζίτζα: «Θέλει να γυρίσουμε στο Βέλγιο η γυναίκα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα