Όνειρα με πρώην: Τι μπορεί να σημαίνουν

Μπορεί να χωρίσατε αλλά εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σου, είτε στη σκέψη σου, είτε στα όνειρά σου. Μπορεί εσύ να ανήκεις σε αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν ξεπεράσει το χωρισμό, ωστόσο η πρώην σχέση σου πρωταγωνιστεί στα όνειρά σου.  Αλήθεια όμως, πέρα από το ολοφάνερο -πως σου λείπει – τι άλλο μπορεί να σημαίνουν τα όνειρα που βλέπεις με εκείνον; Ορίστε κάποιες από τις ερμηνείες που θα μπορούσες να δώσεις στα όνειρα που περιλαμβάνουν πρώην.

Αν δεις τον πρώην σου να κάνει σεξ με άλλη

Δύσκολο για σένα να το δεις σε όνειρο όμως συμβαίνει! Αν νομίζεις πως

είδες σε όνειρο τον πρώην σου να κάνει σεξ με άλλη ή αν είδες στον ύπνο σου πως είναι πολύ πιθανό κάποιος κοινός γνωστός σας σου το είπε, τότε πρέπει να σε ενημερώσουμε πως δεν κοιμάσαι. Ακόμη ,μπορεί το όνειρο αυτό να εκδηλώνει το φόβο σου μη τυχόν και ο πρώην σύντροφός σου προχωρήσει γρήγορα παρακάτω.

Αν δεις εσένα και τον πρώην σου να τσακώνεστε

Αν δεις στον ύπνο σου τον πρώην σου και εκείνος σε βρίζει με καντιλάκια, αγίους, κοσμητικά επίθετα από κάθε διάλεκτο της επαρχίας τότε και στον ύπνο σου και στον ξύπνιο του ξέρει πως τον ξεπέρασες πιο γρήγορα από ότι θα ήθελε εκείνος, και πως δεν κάθεσαι κλεισμένη στους τέσσερεις τοίχους με ένα κιλό παγωτό στο χέρι. Αν τον είδες να σε βρίζει αλλά μετά να κλαίει τότε να ξέρεις πως δεν πήρε και πολλά χαμπάρι, γενικά δεν τον ένοιαξε, καθώς το κλάμα στα όνειρα είναι χαρά. Οπότε μάλλον χάρηκε για εσένα που προχώρησες, αν συνέβη αυτό, και κάνει και εκείνος το ίδιο.

Αν τον δεις να επιστρέφει και να σε θέλει πίσω

Άλλαξε πλευρό και πέσε πάλι για ύπνο. Είσαι πολύ κουρασμένη, λογικά πιέζεσαι και στην δουλειά και βλέπεις όλο βλακείες στον ύπνο σου.  Αυτό είναι ίσως κάτι που όλοι θέλουμε να συμβεί κυρίως για λόγους εγωισμού και επιβεβαίωσης. Επειδή όμως το συγκεκριμένο όνειρο είναι αρκετά επικύνδυνο για την υγεία σου, κάθε φορά που θα το βλέπεις και θα ξυπνάς χαρούμενη, θα πηγαίνεις αμέσως στο μπάνιο, θα ρίχνεις νερό στα μούτρα σου, θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και θα λες τρεις φορές δυνατά “σιγά μη γυρίσει, δεν του αξίζω”.

Αν δεις στον ύπνο σου πως κάνεις σεξ με τον πρώην σου

Το όνειρο αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό. Σημαίνει πως γενικά έχεις μεγάλη πίεση στα επαγγελματικά σου και είσαι εξίσου πιεσμένη οικονομικά. Το όνειρο αυτό δείχνει πως η κατάσταση αυτή δεν θα φύγει γρήγορα, κυρίως επειδή κάθεσαι ακόμα και ασχολείσαι με εκείνον που σε παράτησε και έχεις παραμελήσει το μέλλον και την καριέρα σου. Επίσης το όνειρο αυτό ίσως είναι σημάδι πως θα πρέπει να κάνεις οικονομία, γιατί η επόμενη περίοδος θα σε πάει τρέχοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όνειρα,oneira