Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0: Της έχει πάρει τον αέρα

Της έχει πάρει τον αέρα! Ο Ολυμπιακός πήρε τρίτη σερί νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (2-0), μεγαλώνοντας το αήττητο σερί του κόντρα στους κιτρινόμαυρους στα δέκα παιχνίδια!
Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Πέδρο Μαρτίνς που με τριπλή αλλαγή στο ημίχρονο διόρθωσε τα κακά μαντάτα του πρώτου μέρους και μεταμόρφωσε τους Πειραιώτες, με τον Μπρούμα να σκοράρει δις (50′, 90’+2′) και να καθαρίζει το παιχνίδι για τους

ερυθρόλευκους.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφεται στη ρεβάνς της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλοντας να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΑΕΚ να παραμένει στην… τσίτα, όντας στο +4 από τον Παναθηναϊκό, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε των playoffs. Πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ από το 20ο λεπτό μέχρι το ημίχρονο, έχοντας δύο φάσεις με Τσιγκρίνσκι, Μάνταλο αλλά στο δεύτερο μέρος είχε κακό πρόσωπο και δεν κατάφερε να φανεί απειλητική.

Μαρτίνς: «Δώσαμε σωστή απάντηση, δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα γίνει μια μέρα μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Ευχαριστημένος πέραν της νίκης επί της ΑΕΚ με 2-0 έμεινε και από τη γενικότερα εικόνα του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Από τη σοβαρότητα, την ένταση στο παιχνίδι μας και την εικόνα μας. Κάναμε πολύ καλή αρχή, πολύ καλά μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά, χωρίς πολλές ευκαιρίες, αλλά πολύ ικανοποιητική η εικόνα. Δώσαμε σωστή απάντηση έπειτα από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά με πολύ ωραίο αποτέλεσμα», ανέφερε.

Παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για το γεγονός ότι η ρεβάνς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το Κύπελλο θα γίνει μια μέρα μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΣ: «Ακόμα μια φορά τα τελευταία τρία χρόνια βλέπουμε τα ίδια πράγματα, τα οποία βλέπει και όλος ο κόσμος. Να παίζουν οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μια μέρα μετά από εμάς και τα Γιάννενα. Οι αρμόδιοι δεν έχουν πάρει τις σωστές αποφάσεις. Για να έχουμε δίκαιη προετοιμασία από όλες τις ομάδες. Εμείς και τα Γιάννενα έχουμε μια ημέρα λιγότερη από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Συμβαίνει κάθε χρόνο, το βλέπουμε και δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη, θα προπονηθούμε όπως πρέπει, αλλά θα έχουμε μια ημέρα λιγότερη να προπονηθούμε και να προετοιμάσουμε την τακτική μας. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να το αντιμετωπίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα