Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για την πρόκριση κόντρα σε Μάλμε και Γκινγκάμπ

Τελευταία πράξη της φάσης των ομίλων σε Champions League και Europa League την εβδομάδα που έρχεται με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να διεκδικούν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των δύο διοργανώσεων. Οι «ερυθρόλευκοι», που εξαρτώνται και από

το αποτέλεσμα του αγώνα του Τορίνο μεταξύ της Γιουβέντους και της Ατλέτικο Μαδρίτης, με νίκη επί της Μάλμε εξασφαλίζουν το «εισιτήριο» για το Europa League, όπου προκρίνονται και με ισοπαλία, και θα περιμένουν τα «μαντάτα» από την Ιταλία για τους «16» του Champions League.

Στα σενάρια, υπάρχει και αυτό του αποκλεισμού για τον Ολυμπιακό σε περίπτωση ήττας από τους Σουηδούς. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, όμως αυτό πρέπει να αποτυπωθεί και στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τρίτη το βράδυ.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση χρειάζεται νίκη επί της Γκινγκάμπ στην Τούμπα την Πέμπτη. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο «δικέφαλος» είναι ξεκάθαρα το φαβορί, όμως η Γκινγκάμπ έχει στα υπέρ της ότι κυνηγάει δύο αποτελέσματα και θα έρθει να παλέψει γι’ αυτά.

Όσον αφορά τα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι και του Παναθηναϊκού με την Εστορίλ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», είναι αδιάφορα για την πρόκριση, έχουν όμως μεγάλη σημασία για την συγκέντρωση βαθμών για την χώρα μας στην κατάταξη της UEFA.

Το πρόγραμμα

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου

21:45 ΟλυμπιακόςΜάλμε (Champions League)

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου

20:00 Παρτίζαν – Αστέρας Τρίπολης (Europa League)

20:00 Παναθηναϊκός – Εστορίλ (Europa League)

22:05 ΠΑΟΚΓκινγκάμπ (Europa League)

Keywords
Τυχαία Θέματα