Χαράλαμπος Αθανασίου: “Να παλέψει ζωντανός για τις ιδέες του ο Νίκος Ρωμανός”

Έκκληση προς το Νίκο Ρωμανό να παλέψει για τις ιδέες του υγιής και ζωντανός σταματώντας την απεργία πείνας απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου:

«Όποια και αν είναι η στόχευσή του για το μέλλον, όποια κι αν είναι τα όνειρά του, ακόμη κι αν αυτό είναι να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μισώντας το κράτος και το σύστημα ακόμη και εμένα προσωπικά, αυτό μπορεί να το πράξει μόνο ζωντανός και

υγιής κι εύχομαι από καρδιάς να αναθεωρήσει την απόφασή του και να σταματήσει την απεργία πείνας και να σταματήσουν οι επιτήδειοι να κυνηγούν μικροσκοπιμότητες».

Νωρίτερα, ο κ. Αθανασίου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η πολιτεία που στέρησε από τον Ρωμανό τις εκπαιδευτικές άδειες, και εξήγησε τις σχετικές διαδικασίες που ορίζει ο νόμος: «Ο Ρωμανός μπορεί να μην δικαιούται σήμερα άδεια, όμως μπορεί σε ένα εύλογο διάστημα να πληροί τις προϋποθέσεις». Παράλληλα αναφέρθηκε και τη νομοθετική πρωτοβουλία που προωθείται για τη δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολουθήσεων σπουδών για τους έγκλειστους.

Keywords
Τυχαία Θέματα