Ολ.Αγ.: Πολλές οι ελληνικές συμμετοχές σήμερα

Πλούσιο είναι το σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών στην σημερινή, 11η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Στις 12:00, στην ποδηλασία πίστας, σε ένα αγώνισμα το οποίο θα ολοκληρωθεί το βράδυ με τον τελικό, υπάρχει ελληνική συμμετοχή, με τον Χρήστο Βολικάκη.

Στον στίβο, έχουμε τρεις ελληνικές συμμετοχές στα προκριματικά.

Πρώτος αγωνίζεται στις

12:10 ώρα Ελλάδος, στην 2η διαδρομή της 1ης προκριματικής σειράς των 110 μ. μετ’ εμποδίων, ο Κώστας Δουβαλίδης, έχοντας -στην σειρά του- τον 4ο καλύτερο χρόνο.

Στις 13:25 ώρα Ελλάδος, η Σάββα Λίκα θα συμμετέχει στα προκριματικά του Β’ γκρουπ του ακοντισμού γυναικών. Η 42χρονη πρωταθλήτριά μας, εφέτος έχει κάνει 59.96 μ., με το ατομικό της ρεκόρ να είναι στα 63.13 μ. Το όριο πρόκρισης είναι 62.00 μ., αλλά με μία βολή πάνω από τα 60.00μ δεν αποκλείεται η 42χρονη αθλήτρια να μπει μέσα στις 12 καλύτερες για τον τελικό.

Στις 13:58 ώρα Ελλάδος, ο Λυκούργος Τσάκωνας τρέχει στην 3η διαδρομή της 2ης προκριματικής σειράς των 200 μ., έχοντας την 4η καλύτερη επίδοση μεταξύ των αντιπάλων του. Προκρίνονται οι 3 πρώτοι από κάθε σειρά, εκ των συνολικά 7- συν οι 3 με τους καλύτερους χρόνους. Ο Σπαρτιάτης αθλητής εφέτος έχει ατομικό ρεκόρ με 20.52.

Στις 15:00, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης μετέχει στον αγώνα μεταλλίων (medal race) στην ιστιοπλοϊα με σκάφη τύπου RS-X, στο Γουεϊμάουθ. Όμως, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπορεί να διεκδικήσει μετάλλιο, αλλά, θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην 5η θέση της κατάταξης, που θα αποτελεί σημαντική προσωπική επιτυχία.

Στην ιστιοπλοϊα, από ελληνικής πλευράς οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος, αγωνίζονται στις δύο τελευταίες κούρσες των 470, χωρίς να διατηρούν ιδιαίτερες ελπίδες πρόκρισης στην τελική δεκάδα.

Στις 16:00 ώρα Ελλάδος, ο Βασίλης Τσολακίδης ρίχνεται στη μάχη της διεκδίκησης μεταλλίου του τελικού του δίζυγου, στην North Greenwich Arena.

Το βραδινό πρόγραμμα, στις 17:00 ώρα Ελλάδος, η Δέσποινα Σολωμού και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, αγωνίζονται στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης, μεταφέροντας τη βαθμολογία τους από το τεχνικό πρόγραμμα.

Το ελληνικό δίδυμο είχε βρεθεί στην 8η θέση και εκεί επιθυμεί να παραμείνει μετά το ελεύθερο πρόγραμμα του τελικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα