Οι τελευταίες φωτογραφίες του Παντελίδη πριν το μοιραίο (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Καρέ καρέ οι τελευταίες στιγμές του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ανατρέποντας τις καταθέσεις των δύο συνεπιβάτιδων του στο μοιραίο τζιπ.

Οι φωτογραφίες τον δείχνουν να παίζει χαρτιά σε ένα τραπέζι όπου ρέει το αλκοόλ, ενώ στο πλευρό του είναι οι κοπέλες αν και κατέθεσαν ότι ήταν σε άλλο δωμάτιο…
Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Παντελίδη

λίγη ώρα πριν το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του.
Τις τελευταίες στιγμές που του απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, έφερε σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας…

Αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας μισή ώρα πριν ο τραγουδιστής βρει τραγικό θάνατο.

Στο πλευρό του καλλιτέχνη είναι και οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο, η Μίνα και η Φρόσω, αν και στις καταθέσεις τους υποστήριξαν ότι δεν ήταν μαζί του όταν αυτός έπαιζε χαρτιά και έπινε…
Εκτός από το χαμηλό ποτήρι που βρίσκεται δίπλα του, υπάρχει και ένα δεύτερο από το οποίο εκτιμάται πως έπινε σαμπάνια η 21χρονη Φρόσω.

Αιχμές από το δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη

Μιλώντας στην εφημερίδα ο δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Λυκούδης επισημαίνει τις αντιφάσεις των δύο κοπελών που ήταν στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή. Δήλωσε σχετικά:
«Εσείς φέρνετε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο. Φωτογραφίες που εμφανίζουν τις δύο συνεπιβαίνουσες να κάθονται δίπλα στον Παντελή, στο τραπέζι που παίζει χαρτιά τη νύχτα.
Εάν αληθεύει ότι οι δύο δεν γνώριζαν εάν ήπιε ο Παντελής επειδή αυτές κάθονταν σε άλλο χώρο της οικίας, ποιος λέει την αλήθεια; Αυτές ή οι φωτογραφίες; Έχουν λοιπόν ή όχι σκοπιμότητα οι καταθέσεις τους;».
Επιπλέον ο δικηγόρος υποστηρίζει πως ο Παντελίδης δεν είχε συναισθηματική σχέση με καμία από τις δύο κοπέλες…

«Τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν περί συναισθηματικών δεσμών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η οικογένεια λόγω των στενών δεσμών που διατηρούσαν ανέκαθεν τα μέλη της μεταξύ τους, είναι σε θέση να γνωρίζει τους πραγματικούς και αισθηματικούς δεσμούς του Παντελή, στους οποίους και δεν συμπεριλαμβάνονται οι δύο κοπέλες» ανέφερε ο κ. Λυκούδης στην εφημερίδα.

Φραστικές επιθέσεις στα social media

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο κοπέλες η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ μαζί με τον Παντελίδη, έχουν δεχθεί φραστικές επιθέσεις στα social media από θαυμαστές και φίλους του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
Μάλιστα κάποιοι από αυτούς κατηγορούν την Αρναούτη για ψεύτικη κατάθεση, ενώ εξαπολύουν βρισιές εναντίον και των δύο συνεπιβάτιδων στο μοιραίο τζιπ.

Το άρθρο Οι τελευταίες φωτογραφίες του Παντελίδη πριν το μοιραίο (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα