Super League: Στις 8.30 απόψε το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ συνεχίζεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική των play offs της Super League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 8.30 το βράδυ με διαιτητής τον Κύζα από τη Δράμα, με βοηθούς τους Αλεξέα και Τουμπακάρη, οι οποίοι αρχικά ήταν στο τιμ

του τελικού που είχε ορίσει η ΕΠΟ και τελικά αντικαταστάθηκαν, μετά το αίτημα του υπουργού Σταύρου Κοντονή.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τους Πράνιτς, Τελάντερ και Κλωναρίδη, ενώ ελλείψεις έχει και ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Βίτορ, Γκολάσα και Μπερμπάτοφ.

Οι δύο μονομάχοι μετά την πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος «συγκατοικούν» στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας (από 3 βαθμούς), με τους «πράσινους» να προέρχονται από την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου (1-1) και το «δικέφαλο του Βορρά» από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1 στην Τούμπα.

Αναβλήθηκε το ματς ΑΕΚ-Πανιώνιος

Ο άλλος αγώνας της 2ης αγωνιστικής των play offs ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής της Ένωσης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου με τον Ολυμπιακό.

Οι νέες ημερομηνίες τόσο του αγώνα ΑΕΚ-Πανιώνιος όσο και του αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ θα οριστούν αύριο, Δευτέρα, στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Super League.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί με τίποτα να τραβήξουν τα play offs πέρα από τις 29 Μαΐου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική.

Το άρθρο Super League: Στις 8.30 απόψε το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα