«Κωδικός» πρώτος, για Ζιλμπέρτο: «ανάλαβε» τον Εσιέν!

17:21 15/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ποια είναι η πρώτη αποστολή, του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος μετά από οκτώ χρόνια, «πάτησε» και πάλι, επί Ελληνικού εδάφους, αυτή τη φορά όχι ωε παίκτης, αλλά ως ο νέος τχνικός/αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού; μα, να… «διώξει» τον Μάικλ Εσιέν!

Οπωσδήποτε ο σπουδαίος άσος του παρελθόντος, και νυν τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», (πολύ σύντομα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση ανάληψης των εν λόγω

καθηκόντων), θα ασχοληθεί με το «προμόσιον» των έργων για τη νέα Λεωφόρο (μάλιστα, θα ταξιδέψει άμεσα με τον Γιάννη Αλαφούζο στις ΗΠΑ), όμως αναλαμβάνει το πολύ δύσκολο (από ό,τι φάινεται) έργο, της διαπραγμάτευσης με τον Εσιέν, ώστε να «απαλλαγεί» το «τριφύλλι» από το βαρύ συμβόλαιο του Γκανέζου.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, εξαίρετος άνθρωπος και χαρακτήρας, αποτελεί κόσμημα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και, αναμφισβήτητα, πρόκειται για πολύ μεγάλη-προσωπική-επιτυχία τού Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος έπεισε τον μεγάλο Βραζιλιάνο, να αναλάβει αυτό το πόστο, στο «τριφύλλι».

Βέβαια, και για τον ίδιο τον Ζιλμπέρτο, τα νέα του καθήκοντα αποτελούν ένα μεγάλο στοίχημα, καθώς από τον Παναθηναϊκό, αρχίζει μία καινούρια καριέρα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

The post «Κωδικός» πρώτος, για Ζιλμπέρτο: «ανάλαβε» τον Εσιέν! appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα