Οι φωτογραφίες του «δράκου» του Γαλατσίου

Κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών που αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 32χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη στις 14 Ιουνίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για βιασμούς και

ληστείες σε βάρος γυναικών στην περιοχή του Γαλατσίου.

Πρόκειται για τον Shkelqim Sinani, του Bugiare και της Rita, που γεννήθηκε το 1982 στη Αλβανία. Ο εν λόγω συλληφθείς εντόπιζε γυναίκες που κινούνταν πεζές στην περιοχή του Γαλατσίου κοντά στο πάρκο Ομορφοκλησιάς και με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας και την απειλή μαχαιριού, τις οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία, όπου τις βίαζε και τις λήστευε, αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα και χρήματα.

Η δράση του «δράκου» τελείωσε μέσα στο ίδιο το πάρκο όπου αναζητούσε τα υποψήφια θύματά του, παρά τη σθεναρή αντίστασή του με κλωτσιές και γροθιές κατά των αστυνομικών της ειδικής ομάδας που είχε συγκροτηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατηγορείται για δυο βιασμούς και ισάριθμες ληστείες σε βάρος γυναικών, στις 14 Δεκεμβρίου 2012 και στις 24 Φεβρουαρίου 2013, εντός του πάρκου Ομορφοκλησιάς.

Οι αρχές καλούν οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει άμεσα στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695540 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα