Οι εξελίξεις με Τοροσίδη και Ολυμπιακό

Μετά το αποψινό ματς της Εθνικής με τη Σλοβακία, δρομολογούνται εξελίξεις στο θέμα του συμβολαίου του αρχηγού του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη, ενώ τα ερωτηματικά που περικλείουν την υπόθεση του είναι αρκετά, με την νέα κρούση για ανανέωση να αναμένεται σύντομα. 

Στην υπόθεση του «Τόρο» τα ερωτηματικά δεν είναι λίγα, καθώς δεν έχει γίνει γνωστό

αν έχει πάρει οριστική απόφαση ο παίκτης, ποια θα είναι η στάση της διοίκησης αν δεν γίνει δεκτή η πρόταση ανανέωσης, στο τι θα περιλαμβάνει αυτή, ποιοι θα είναι οι ειδικοί όροι αν υπάρξει συμφωνία, στο ότι δεν ξεκίνησε στο ματς των Πειραιωτών με τον Πανθρακικό αλλά και στο αν έχει έρθει επίσημη πρόταση από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», στον διεθνή μπακ θα προταθεί συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, που ναι μεν δεν θα φτάνει στις 800.000 ευρώ τον χρόνο, όμως θα είναι σίγουρα αρκετά περισσότερα από τις 500.000 ευρώ που παίρνει τώρα.

Αναφορικά με το αν υπάρχει ειδικός όρος για να μπορεί να φύγει με ένα μικρό ποσό, η απάντηση είναι ότι δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, αφού η λογική λέει ότι θα μείνει στο λιμάνι. Αν φυσικά γίνει μία καλή πρόταση στο μέλλον, τότε αυτή θα πέσει στο τραπέζι για συζήτηση.

Στο ερώτημα αν έχει γίνει επίσημη πρόταση για τον παίκτη, η διοίκηση των Πειραιωτών υποστηρίζει ότι δεν έφτασε καμία στα γραφεία της, παρά μόνο κρούσεις από μάνατζερ κατά διαστήματα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντηση -σύμφωνα με το δημοσίευμα- για τον λόγο που έμεινε στον πάγκο με τον Πανθρακικό, αφού το σκηνικό αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει καθημερινότητα σε περίπτωση που δεν ανανεώσει.

Στην αναμέτρηση πάντως του «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στην Έθνική και την Βοσνία, τον «ερυθρόλευκο» παίκτη παρακολούθησαν «μάτια» από Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα