Το… έδαφος για τις εκλογές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»

Το πρωί της Τετάρτης (17/10) θα γίνει το Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» για την προετοιμασία των εκλογών, με την εταιρεία Deloite να έχει στείλει την κατάσταση με τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Αυτοί που έχουν δώσει 20 ευρώ, δεν μπορούν να ψηφίσουν βάσει καταστατικού, κάτι που σημαίνει ότι εκλογικό δικαίωμα έχουν από τα 8.510 μέλη, τα 3.300 μέλη. Αναφορικά με την ημερομηνία των εκλογών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday»,

ο στόχος της «Συμμαχίας» είναι να γίνουν στις 11 Νοεμβρίου, όπως αναφέρει ωστόσο υπάρχει και η πιθανότητα μίας μικρής παράτασης, ώστε να γραφτούν και νέα μέλη.

Επιπλέον, το 70% των μελών που μπορούν να ψηφίσουν, βρίσκονται στην Αθήνα, ωστόσο θα στηθούν κάλπες και στην περιφέρεια, όπως επίσης στην Κύπρο, την Νέα Υόρκη αλλά και την Αυστραλία. Παράλληλα σχετικά με το χρονικό περιθώριο, το οποίο θα έχουν τα μέλη για να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους για το Δ.Σ. της «Συμμαχίας», θα ανακοινωθεί αύριο.

Στόχος του προέδρου του «τριφυλλιού» Γιάννη Αλαφούζου είναι η ψήφος του κόσμου να διαδραματίσει ρόλο και στις τελικές επιλογές για το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Επιπλέον αναμένεται να οριστεί και μία εκλογική επιτροπή, την οποία και θα αποτελούν οι Βερβεσός, Καμαράς, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Ενιαίου Φορέα και της ΠΑΛΕΦΙΠ, για να αποφασιστεί το που θα στηθούν οι κάλπες αλλά και για την μέριμνα της εξεύρεσης των χώρων.
 

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα